elvie3
Fanka BB :)
Zazdroszczę! My basenów mamy masę w zasięgu, a w ciąży ani razu nie byłam. Teraz już nie ryzykuję aby jakiejś infekcji nie złapać przed porodem.Melduje się .Tradycyjne && .Ja wybieram się na basen.To razie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszczę! My basenów mamy masę w zasięgu, a w ciąży ani razu nie byłam. Teraz już nie ryzykuję aby jakiejś infekcji nie złapać przed porodem.Melduje się .Tradycyjne && .Ja wybieram się na basen.To razie
No siadłam sobie na piłce w rozkroku i zaglądam, a tam wargi rozszerzone wyraźnie jak u jakiejś rozjechanej prostytutki![]()

no sie uśmiałam

ty to masz porówniania 

annte basen powinien ci pomoc w wodzie wszystko sie rozluznia, wiem po sobie tez z chodzeniem jest problem, ale po basenie czuje ogromna ulge. Nie pływam jakos wielce ale samo siedzenie w wodzie i troche w jaccuzi dobrze mi robi

Ja zamawiałam u koleżanki z Betterware, taki mam:Dziewczyny, gdzie kupujecie ten migdałowy olejek??? Ja chyba bym musiała wlać całą butle, bo u mnie tam dziewiczo ciasno. Nie wyobrażam sobie porodu i przejścia główki.
Moja gin. w czwartek przy okazji pobierania śluzu pod kątem GBS stwierdziła rozwarcie na 1cm a nigdzie mi ręką nie grzebała. Niech to sobie będzie co chce, byleby mi po porodzie wszystko wróciło do normy;-)co do tego rozwarcia to niw wydaję mi sie ,żeby szlo to zobaczyć lusterkiem , ostatnio przy badaniu wspomnialam lekarzowi ,jak tam te moje rozwarcie ktore mam od 20 tygodni ? a on wsadził ta bardziej reke i zaczoł grzebać , wiec jak by mogł tylko zernkąc to by chyba to zrobił.... teraz nasze narządy wyglądaja już innaczej napewno![]()
Na wypisie miała napisane, że założono jej 4 szwy, a twierdzi, że trwało to tak długo jakby ich miała 40:-)