gia
Fanka BB :)
As wszystkiego dobrego, oby spełniły sie Twoje marzenia!
Paula trzymam kciuki za pozytywny rozwój akcji.
Wczoraj do Was nie zaglądałam i z wiadomych powodów nie próbuję nadrobić. Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Wczoraj załatwiłam trochę spraw na mieście m.in. badania (morfologia, wr, hbs), odebrałam też wynik posiewu z poniedziałku i wszystkie wyniki są ok
. Byłam też u siostry B - wyleczyła mi czwórkę, bo coś mi się zaczynała psuć - oczywiście bez znieczulenia
.
Popołudniu wybraliśmy się an zakupy dla Gabriela - powyrastało mi dziecię z ubrań i trzeba było kupić trochę nowych. Później pomimo mojego kataru skoczyliśmy na lody
.
Dzisiaj jestem jakaś niewyspana, zmęczona i nic mi się nie chce. Pogoda piękna, wręcz gorąco, a ja jak jakiś zombie.
Paula trzymam kciuki za pozytywny rozwój akcji.
Wczoraj do Was nie zaglądałam i z wiadomych powodów nie próbuję nadrobić. Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Wczoraj załatwiłam trochę spraw na mieście m.in. badania (morfologia, wr, hbs), odebrałam też wynik posiewu z poniedziałku i wszystkie wyniki są ok
. Byłam też u siostry B - wyleczyła mi czwórkę, bo coś mi się zaczynała psuć - oczywiście bez znieczulenia
.Popołudniu wybraliśmy się an zakupy dla Gabriela - powyrastało mi dziecię z ubrań i trzeba było kupić trochę nowych. Później pomimo mojego kataru skoczyliśmy na lody
. Dzisiaj jestem jakaś niewyspana, zmęczona i nic mi się nie chce. Pogoda piękna, wręcz gorąco, a ja jak jakiś zombie.
Ostatnia edycja:

Kiedys ale to chyba 2 lata przed ciaza miałam jednego hemoroida ale po jakiejs masci pamietam ze zniknoł