• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

As wszystkiego dobrego, oby spełniły sie Twoje marzenia!

Paula trzymam kciuki za pozytywny rozwój akcji.

Wczoraj do Was nie zaglądałam i z wiadomych powodów nie próbuję nadrobić. Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Wczoraj załatwiłam trochę spraw na mieście m.in. badania (morfologia, wr, hbs), odebrałam też wynik posiewu z poniedziałku i wszystkie wyniki są ok :-D. Byłam też u siostry B - wyleczyła mi czwórkę, bo coś mi się zaczynała psuć - oczywiście bez znieczulenia :-p.
Popołudniu wybraliśmy się an zakupy dla Gabriela - powyrastało mi dziecię z ubrań i trzeba było kupić trochę nowych. Później pomimo mojego kataru skoczyliśmy na lody :-D.

Dzisiaj jestem jakaś niewyspana, zmęczona i nic mi się nie chce. Pogoda piękna, wręcz gorąco, a ja jak jakiś zombie.

Ostatnia edycja:
reklama
AS wszystkiego najlepszego,sto lat:tak::tak:Zeby karolinka jeszcze posiedziala w brzuszku do poniedzialku:tak:
Paula to trzymam &&&&& zeby szybko poszlo:tak:
Ja tez juz chce urodzic,maly niby sie wyciszyl,czop pomalu wylatuje:tak:Mam nadzieje ze w dlugi wekeend urodze:-D
Kciuki za potrzebujace &&&&&&&&&&&&&&&&

Witam Was kochane w ten gorący dzionek:).
Ja tylko na momencik i zaraz pędzę z M na jakieś zakupy.
Gia widzę że przeziębienie przeszło- super :-). A na lody to chyba się też skuszę mimo że gardło jeszcze troszkę pobolewa, a co tam lodom nie przepuszczę;-);-);-).
Clue gratulacje, kurcze znowu mi łezka poleciała jak przeczytałam,że kolejne maleństwo już przyszło na świat;-).
Paula trzymam kciuki.
As wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, oraz szczęśliwego rozwiązania:-).

Mam dosc krępujące pytanie.... wczoraj i dziś załatwiając sie zauważyłam ,że cieknie mi krew z odbytu:zawstydzona/y::szok:
miała któraś z was takie cos? Mysle,że to przez wysiłek jaki miałam przy porodzie.Moze pęk mi jakis żylak czy cos? co o tym myslicie macie na to jakas rade.. głupio mi wogole pytac o to ... ale nie chce isc z czyms takim do lekarza:zawstydzona/y::-(

Gia widzę że przeziębienie przeszło- super :-). A na lody to chyba się też skuszę mimo że gardło jeszcze troszkę pobolewa, a co tam lodom nie przepuszczę;-);-);-).

Na szczęście już jest lepiej, troszkę jeszcze katar męczy, ale lodom nie potrafiłam sie oprzeć :-D. Oby i Tobie szybko przeszło. Dla pozostałych chorowitek również dużo zdrówka!

pieszczoszka hemoroidy to bardzo częsta przypadłość kobiet w ciązy i zaraz po porodzie. Ja myśle,że to może być to. Jak będziesz się widziała z położną to powiedz jej o tym,może nawet Ci tam zerknie i zaleci jakąś maść. Mnie jak w szpitalu po porodzie położna szwy oglądała to sama mi powiedziała,że mam hemoroidy i przyniosła od razu maść na to.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry