reklama

Maj 2012

reklama
As &&& oraz spelnienia marzen z okazji Urodzin Sloneczko!!!

Kochane,ja na bardzo szybko,bo jestem po pierwszej niezbyt dobrze przespanej nocy-Leo dostal pierwsza kolke,ale o polnocy i tylko do 1szej z nia walczylismy,ale stres niepozowolil mi zasnac i go do rana trzymalam "na sobie"...efekt,ledwo zyje,a synus sobie smacznie spi.
Z nowosci.Bylismy wczoraj u pediatry,i tak mlody pan przytyl w ciagu tygodnia 270gr!Jestesmy bardzo szczesliwi z tego powodu,wazy juz 2700,czyli prawie tyle ile mial w czasie narodzin.Zaczyna sie wypelniac powoli wypelniac
;-)Teraz czekaja nas cotygodniowe wizyty u pediatry,a poza tym usg glowki-ktore jeszcze musimy "zamowic".Pocieszyla nas pani doc,ze powinno byc dobrze,ale dopoki nie dostane potwierdzenia nie bede spokojna.No i z serduszkiem Leo nas troche postraszyla,ale ja wierze ze bedzie dobrze-innej opcji nie zakladam.Aha no i wogole,jako ze to nasza nowa pediatra i Leo i V,tak moge powiedziec ALLELUJA w koncu ktos normalny!Jestesmy zadowoleni z naszego wyboru,choc blisko do niej nie mamy.
Znikam,bo zjem i sie klade.Milego weekendu i &&& za kazda z Was :*:-)

AS - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin (Twoich) i oby wszystko przebieglo super z urodzinkami Karolinki :-) Dotrwalyscie dzielnie do 38tc to wszystko juz musi byc dobrze :-)

Pieszczoszka - ja tez mysle, ze to raczej hemorody (zwl. jesli by Cie swedzialo i/lub pieklo) ale lepiej to sprawdzic, bo przy porodzie i jelito moze byc poszkodowane, wiec daj sie zlookac poloznej. Odbyt jest kolo spraw ginekologicznych, wiec jak Ci zaglada w szew to niech Ci i zajrzy te pare cm obok a bedziesz spokojniesza :-)

U nas dzis piekna pogoda, wiec trzeba pomyslec, jak to wykorzystac :-) Kondycja do doopy ale w domu siedziec grzech :-D

Mam dosc krępujące pytanie.... wczoraj i dziś załatwiając sie zauważyłam ,że cieknie mi krew z odbytu:zawstydzona/y::szok:
miała któraś z was takie cos? Mysle,że to przez wysiłek jaki miałam przy porodzie.Moze pęk mi jakis żylak czy cos? co o tym myslicie macie na to jakas rade.. głupio mi wogole pytac o to ... ale nie chce isc z czyms takim do lekarza:zawstydzona/y::-(
na pewno hemoroidy. Masz rcje, zrobily sie przy wysilku porodowym, a normlne ze one z czasem pekaja. Nie bolalo cie wczesniej tzn po porodzie na kibelku? Nie wiem czy teraz mozesz cos bez recepty. Lekow jest wiele ale czy je wolno po porodzie i karmieniu to nie wiem ale mgr w aptece bedzie wiedzial. Mimo to polozne bym pokazala

As 100 lat!!!!
Bylam pewn, z ejuz osobno wystepujecie :-)

Witam:-)
My nadal 2w1 się trzymamy i póki co porodowy spokój.
Nadrabiać będę wieczorkiem, bo jutro impreza urodzinowa Lenki, więc dzisiaj sprzątanie, zakupy, szykowanie..

As - najlepszego! Czekamy na Karolcię:-)

fiore - ponawiam pytanie.. czy Ty byłaś na Kwietniówkach 2010? Była u nas taka kobietka, która nicki zmieniała i ostatecznie przestała się udzielać. Zgadza mi się imię dziecka i styl pisania, więc wprost pytam.

reklama
pieszczoszko - dobrze Ci dziewczyny radzą, jak nie chcesz do lekarza iść to skonsultuj to krwawienie z położną. Też hemoroidy obstawiam, ale krwawienia nie ma co lekceważyć i wg mnie konsultacja jest konieczna, a tym wstydem to mnie zaskoczyłaś - podczas porodu i po pewnie Cię tłumy oglądały;-) Nie przywykłaś?:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry