reklama

Maj 2012

Witam.
My nadal w dwupaku :szok::-D:-D:-D
Miałam skurcze już co 6-8 minut i udało się jeszcze je zablokować.;-):-):-)
Myślałam,że mi młoda prezent urodzinowy zrobi tuż po północy ,a ona jednak nie chce jeszcze wychodzić...
No zobaczymy...
Do północy jeszcze troszkę czasu pozostało..;-):-):-):-)

reklama
As wcale się Karolince nie dziwię- też bym wolała mieć swoją prywatną datę urodzenia a nie tą samą co mama :-p No bo co to za przyjemność- podwójna impreza ;-) Trzymam kciuki za was obie.

As wszystkiego najlepszego, to prawda, że dzień jest długi ale miejmy nadzieję że Karolinka jeszcze posiedzi w Twoim brzuszku :tak:
Wczoraj cały dzień prania i prasowania, została jedna partia do prasowania, także jest postęp. Poprzywoziłam wczoraj to wszystko i zostało mi tylko to jakoś ulokować :) Zaraz biorę się za sprzątanie. A potem do Was zajrzę, bo jeszcze dziś sesja foto ;-)Chyba będę wygladać jak maly wieloryb;-)

As wszystkiego najlepszego!

U nas dzis słonko za oknem więc zapowiada się fajny dzień. Cos optymistycznego po ostatnich deszczowych dniach :) Choć szału z temperaturą nie ma bo w prognozach ma byc ok 10 stopni to i tak się cieszę:)
Miłego dnia.

Hej wszystkim:-)

As tak czy siak za 2 dni juz bedziesz tulic swoja ksiezniczke wiec juz naprawde niedługo :-)

Normalnie upal :-) dzisiaj pierwszy raz spalam przy otwartym oknie i jeszcze mi było cieplo, bo nawet sie kołdra nie przykrywałam :-) a po 8 w cieniu bylo juz ok 20 st :-) dzisiaj wiec postanowilam pobyczyc sie troche na balkonie i zlapac słoneczka choc na nożki bo sa straaaaaasznie blade:eek: a ja bardzo tego nie lubie:no: zaraz odwiedzi mnie tez kolega ktorego dlugi okres czasu juz nie widziałam wiec fajnie bedzie sobie pogadac :tak: no i chcial sie jeszcze zalapac zeby zobaczyc jak wygladam z brzucholkiem:cool2:

dziewczynki za wszystkie potrzebujace mocno trzymam &&& i odpoczywajcie w ten piekny weekend ile sie da ;-) miłego :****

dzien dobry!
As
, wszystkiego naj naj naj w dniu urodzin!!! :-)
noc minela mi nwet niezle, 3 pobudki tylko, ale przewracanie sie z boku na bok to masakra jakas.
piekna pogoda za oknem wiec pewnie dzis w domku nie posiedze.
milego dnia dziewczynki!!!

As, najlepszego Kochana :)

Dzień dobry Kochane, wstałam jakaś taka połamana i w kiepskim nastroju po tej wczorajszej wizycie, zmartwiłam się, mam wrażenie, że całą noc mi się to śniło a co się obudziłam to też o tym myślałam:(

Miłego dnia Wam życzę:)

Witam! :-):-D

Wpadłam na chwilkę bo być może dziś będzie ode mnie info na szpitalnym... puszczę komuś smska.

Wczoraj dokonałam niemożliwego i namalowałam sobie french z bezbarwnym na nogach:-D:-D:-D
bo od dziś wcielamy w życie "plan A" na zaproszenie Lenki. To znaczy wcieliliśmy o 5 rano.
Po skończeniu misji czyli od 6 mam cały czas skurcze. Przez godzinkę były co 3 minuty teraz są co 5.
Czekamy na rozwój sytuacji i w drogę...

As wszystkiego najlepszego!!!:-)

Clue gratuluję!!!:tak:

Wszystkim życzę miłego dnia!

reklama
witam i ja :-):-)
pog:-)da przepiekna, humor dopisuje , choc noc prawie nie przespana , oj szykuje sie moj organizm na wstawanie:-D

As cały dzien przed wami heheh jeszcze może karolinke powitasz dzis na świecie....

zycze milej sobotki bo ja wyjezdzam na dzialkę i bede wieczorkiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry