reklama

Maj 2012

reklama
Ilonka - gratulacje!!

Mnie się udało zdechłego M. wyciągnąć na krótki spacer, młoda się wyganiała a matka napasła lodami:zawstydzona/y:
Stopy mi spuchły, czas rodzić, ale skurczybyków brak:baffled:

A my mieliśmy przygodę po południu
shocked.gif
Po obiadku położyliśmy się do wyrka i cała nasze trójka zasnęła: Lenka w środku. Budzę się po 2h a obok mnie mokra plama na prześcieradle - myślałam, że mi wody odeszły a to Lence pampers przeciekł, bo miała pełnego, a leżała na brzuszku z nogami podwiniętymi, więc siuśki wyleciały
sorry2.gif
Dobrze, że ochraniacz mamy - właśnie się wszystko pierze..

elvie piekne :-D

Schizuje chyba.. caly dzien boli mnie krzyz jak nigdy, mam skurcze bolesne i bezbolesne, boli brzuch jak n @. Znowu mi sie wydawalo, ze mialam czerwona kropke na majtkach a teraz ciagle mi sie wydaje, ze mam mokro i biegam do lazienki co chwile... jak nic wpedze sie w chorobe psychiczna! w pierwszej ciazy tak nie mialam......

Ostatnia edycja:
Ollena - ja w pierwszej ciąży też jakaś spokojniejsza byłam podczas oczekiwania, a teraz ze sprawdzaniem wkładki mam tak samo jak Ty, ciągle biegam sprawdzać i każdego wieczoru mam przeczucie, że będę rodzić:-D Moje Kwietniówki 2010 czekają na Maćka jak na własne dzieci i jak się tylko dłużej nie zamelduję to już alarm i podejrzenia, że rodzę. Babcia dzwoni po 3 razy dziennie pytać, jak się czuję, a Maciejce w brzuszku dobrze i się nigdzie nie wybiera. Oszaleć można;-)

hahah jak siedze z małym na rekach i on spi to nauczylam sie obslugiwać laptopa STOPĄ :D i sobie jezdze po touchpadzie paluchem od stopy i jakos idzie:D jeszcze troche i naucze sie pisac syrami haha

bo laptop na stole a ja na fotelu:D

oto najlepszy dowod, ze macierzynstwo rozwija nowe umiejetnosci w zyciu kobiety :-D

Katasza - to masz bardzo podobnie z terminami jak ja i moj maz tez zawsze marzyl o trojce pociech :-D

Ilonka - gratulacje :-D A co to jest ten zabek plodowy i dlaczego trzeba go usuwac? Nigdy o czyms takim nie slyszalam :confused:

Ja to bym spokojnie czekala do tp ale Wy mnie tak nakrecacie, ze sama zaczne zaraz swirowac :-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
dzisiaj zrobilam mega spacer pod gorke i teraz mam jakies lekkie skurczyki, mam nadzieje ze moze cos sie ruszy ale wydaje mi sie ze to sa tylko przepowiadajace bo zakluje - zaraz przestaje i tak wkolko ehh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry