reklama

Maj 2012

a ja posiałam sobie fasolkę szparagową:D pobawiłam się też w plewienie truskawek i cebuli i.. coś mnie boki kłują..
na obiad łazanki - Misiek niezadowolony za to mój dziadek umiera ze szczęścia:D coś mi jednak wychodzi:D

idę, bo głód już męczy niesamowity, a musicie wiedzieć, że teraz nie znam umiaru w jedzeniu i piciu..

reklama
Ollena juz nie wiem co robic , bo teraz juz nie sa brazowe tylko zolte , co chwile jakis inny kolor , mam juz stresa. :wściekła/y:Nie chcialabym jechac na darmo do spzitala i wracac po paru godzinach. poczekam co bedzie do wieczorka.

aga moze czop tez tam sie wkrecil... no poczekaj i zobaczysz... dzis pelnia to moze nas wezmie ;-))
Czop to juz mi caly odszedl.:baffled: Sama nie wiem , nie chcem panikowac ale boje sie zeby cos nie tak nie bylo z synkiem, dobrze ze mam angelsounds to jak dlugo nie kopie synus to sprawdzam jemu serduszko. Co ciaza to inaczej badz tu madrym.:szok:

idę, bo głód już męczy niesamowity, a musicie wiedzieć, że teraz nie znam umiaru w jedzeniu i piciu..

Ostatnimi czasy mam baaardzo podobnie... uczucie sytości jest mi z lekka obce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Teściowa przywiozła truskawki, mniam :-D są słodkie, cudowne achhhh kocham truskawki :-D:-D:-D

Mnie coś krzyż zaczął dokuczać, musiałam się położyć, bo nie wyrabiam :baffled:

ja wszystko porobiłam , teraz jedziemy na lody i potem jeszcze zrobię sobie pazurki i włosy ...
tak jak jeszcze wczoraj jeszcze mogłam chodzić w ciąży dzis mam już dość....:no:

aga mi chyba jeszcze nie w calosci ten czop, wczoraj wieczorem znowu kawalek, ale czekam na ten ostatni kawalek podbarwiony krwia.. wtedy bede pakowac kosmetyczke i jaska do walizy ;-)

Krzyz mnie tak napitala jakbym okres miala, ale juz ktorys dzien z kolei, koszmar. Siedze sobie wlasnie na fotelu do masazu, mm mi zakupil i teraz sie przydaje..

Anik ja syta robie sie szybko ale tak samo szybko robie sie glodna ;-)))

A ja padłam z Lenką po obiedzie, pospałam nawet nie wiem ile, ale z 2h zapewne. Wstałam, bo mnie zapach kawy obudził, więc pierwszy raz od dawna wypiłam kawkę z mlekiem, a do tego ptasie mleczko sztuk 6 i pół opakowania wafelków kawowych:zawstydzona/y: Te wafelki kawowe są teraz w promocji z Żabce za 1,29zł i jak nie lubię wafelków to te uwielbiam, bo są takie mega delikatne i cieniutkie na 1cm. Chyba pójdę dzisiaj zapas zrobić, bo kupiłam 4 i już 2 opakowań nie ma:zawstydzona/y:

reklama
Witam, ja Was chyba nie nadrobie,przelecialam tylko po lebkach:tak:
Wekeend majowy sie udal,pogoda sliczna.Nic nie dali mi robic a od siedzenia to mnie cale krocze bolalo:baffled: Cos mnie pobolewa,ale porodu to nie widac:no: Goraca kąpiel i wykorzystywanie G nie daje efektu wiec daje spokoj :tak: We wtorek mam jeszcze wizyte u lekarza:tak:
milej soboty zycze i szybkich porodow w razie cos:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry