reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Oliwierek sobie słodko śpi ja wysprzątałam dom i teraz mam czas dla siebie do następnego karmienia:-)
co do chrztu to moim zdaniem za to ksiądz nie powinien brać pieniędzy bo chrzest jest dla dziecka nie dla rodziców i nie powinien brać pieniędzy od dziecka... no ale cóż na to nie ma co liczyć. Nie mam pojęcia ile u nas za chrzest biorą.
W ogóle to nie wiem kogo na chrzestną wziąść bo bardzo chciałam siostrę ale ona jest po rozwodzie i wszyscy mi mówią że ksiądz jej nie pozwoli trzymać dziecka....:-(
moja siostra byla po rozwodzie i ksiadz jej pozwolic zostac chrzestna dla mojego Xav, teraz drugi raz bedzie dla Gabrysia i mam nadzieje ze ksiadz problemow nie bedzie robil, wiec wszystko zalezy od ksiedza

My po spacerku, młody śpi najlepiej na wertepach. Myślałam, że nad stawem na ławce posiedzę i książkę poczytam, ale zbój się od razu budził i ryk, więc chcąc nie chcąc kilometry musiałam robić - dba o moją figurę synek:-D

Teraz wrócił i ryk, a liczyłam na godzinkę snu.. Lecę do niego, zajrzę później.
tez chodze na spacer z zamiarem poczytania ksiazki na ławeczce ale jeszcze ani razu mi sie nie udalo bo zawsze jak juz dojade do ławki to mały sie budzi i musze isc dalej :)

Chciałam się pochwalić :zawstydzona/y: Dziś Mój Sebastian mi się oświadczył:szok::-p:-D

Gratuluje :)

reklama
aga doczytała, ze pytałas o herbatke na laktacje. Większosc herbatek zawiera anyz, który moze uczulac. I to bardzo silnie, objawy są zwykle brzuszkowo-kolkowe (nie skórne)

Chciałam się pochwalić :zawstydzona/y: Dziś Mój Sebastian mi się oświadczył:szok::-p:-D
Brawo!!! No i oczywista sprawa wielkie gratki:):tak:

aga doczytała, ze pytałas o herbatke na laktacje. Większosc herbatek zawiera anyz, który moze uczulac. I to bardzo silnie, objawy są zwykle brzuszkowo-kolkowe (nie skórne)
O widzisz Kikolku nie wiedzialam o tym anyzu.

A powiedzcie mi jak pokarm zanika to robi sie koloru tskiego bardziej przezroczystego?

I odnosnie kupek dzieci to mamy ktore podaja "dorywczo" mleko m to w nim rowniez jest zelazo ktore powoduje problemy brzuszkowo-kupkowe:tak:

Kilolek dzieki za odpowiedz, powiedz mi jeszcze czy dziecko moze przez taka herbatke wiecej robic kupek i do tego byc bardzo niespokojne ?
Bo gdzies wyczytalam ze dziecku nie mozna podawac wiecej niz 15ml herbatki koperkowej na dobe bo w innym przypadku moze miec problemy z jelitami( dostac skretu kiszek) wiec nie wiem czy to prawda. Na opakowaniu od herbatki na laktacje jest napisane zeby ja pic od 2 do 4 szklanek na dobe, dlatego boje sie ze moge zaszkodzic dziecku pijac ja, dlatego dzis postanowilam jej nie pic i zobaczyc co bedzie.
Ollena - postaram sie pozniej wstawic pare fotek Jaska:)

elvie probowalam zrobic zdjecie ale ciagle sie od niego odbija swiatło a jak dam dalej reke to znowu mało go widac;/

kilolciu hheheeh mój Seba romantycznie to tylko się wypowiadał a oświadczył się w kuchni jak kroiłam mu arbuza hehehehehe

reklama
Do góry