• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Mysio wczoraj Amelka też mnie rozwaliła przy jednym przewijaniu usrała 3 pieluchy nawet jeszcze dobrze nie zdążyłam pod pupę podłożyć ,a już do wymiany.A dzieciaczki faktycznie słodkie i to wszyściutkie bez wyjątku:-):tak::-DPatina ja też dopajam małą i nie dlatego,że nie przybiera bo przybiera i to fajnie ale dlatego,że głodna a cały dzień by doiła ,a jeszcze choćby coś ugotować i sprzątnąć trzeba .Moje mleko widać jeszcze nie jest dość treściwe ale i tak cycem mam zamiar karmić jako danie główne ale głodzić dziecka też nie zamierzam. Mam nadzieję,że moje mleko w końcu zacznie wystarczać.

reklama
Witam!
Mam nadzieja ze mnie jeszcze pamietacie:nerd::zawstydzona/y::sorry2:
Dlugo mnie nie bylo ale najpierw podtrzymanie i szpital pare razy a potem porod i wiadomo nowe obowiazki. Maz jeszcze do poniedzialku w domu wiec mnie malo na BB. powoli wdrazam sie w nowe obowiazki.

Pozdrawiam i mam nadzieje zagladac czesciej

A to moje sloneczko:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

czarnula najważniejsze że budzi się na jedzonko:tak: masz śpioszka tak jak ja mój też praktycznie większość dnia mi przesypia:tak: dzisiaj cycował o 6 potem trochę marudził ale po 8 znów cyc i jak zasneliśmy to obudziliśmy się dopiero o11.30:-D potem troszkę sobie poleżał w bujaku ale to go mega "zmęczyło" i znów kimnął, potem jedzenie o 14-spanie-17-spanie- 19.30 kąpiel cyc i od ok godzinki już śpi:-)
dzisiaj się okazało że na weekend zostaje sama z małym w domu bo S musi wyjechać....:wściekła/y: wnerwiło mnie to bo nie ma to jak samemu w weekend siedzieć.....

Czarnula mój robi sobie w ciągu dnia 2 razy po dwugodzinne momenty czuwania, ale po tym mam godzinę z głowy bo ze zmęczenia okrutnie marudny jest i jedną dwugodzinną przerwę ma w nocy. W sumie nie przesypia książkowej normy ale przecież nie jest regułą żeby maluchy przesypiały 20 godzin w ciągu dnia. Może twój ma większe zapotrzebowanie na sen. Ważne że wybudza się na jedzenie.

Ja mam problem z moim bo zaraz po jedzeniu mi zasypia, odbija mu się w trakcie przenoszenia do łóżeczka, ale on zaczyna się naprężać w nim na kupę tak, że aż mu sie ulewa. boję się zeby sie nie udławił. Kładę go na bok ale jednak coś może się stać a ja mogę nie zdążyć zareagować.

ja zauwazylam ze moj je strasznie lapczypie, tez sie krztusi podczas jedzenia,
je na raty, zje powiedzmy 60 i spi potem obudzi sie i dojada
dzisiaj w nocy pewnie za te spanie da mi popalic :)

a my mamy 1-2 kup na dzień, za to sikanie nieziemskie. teściowa kupiła pampersy - pampers i wydaje mi się, że są mniej chłonne, szybko robią się z nich bomby:D a może to Hania tyle sika - wypiła dziś 2x po 100ml herbatki:D jedzonko mamy między 90-120ml.

powiedzcie mi Kochane, czy Wasze Maluszki utrzymują już główkę pionowo? jak wezmę hanię do odbicia, to trzyma prosto główkę cały czas:szok: i nawet nią obraca na boki:szok::szok: wydaje mi się, że 3tygodniowe dziecko nie powinno tego robić i nie żebym narzekała, ale jednak się zastanawiam. Bartiś był za to zbyt leniwy, w ogóle moje dzieci są jak ogień i woda..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry