zanetaa
wrzesień2008 i maj2012
Mysio - a ja Ci powiem, że dobrze zrobiłaś! i tyle.
Pieszczoszka - od pierwszej ciąży nie byłam na basenie ze względu na wygląd brzucha, kąpałam się w odkrytym, ale na zadupiu i w koszulce
powiem Ci, że coraz częściej myślę o szaleństwie w stylu - opalanie na ogródku, czy kąpiel w miejscu publicznym.
i nie chodzi tu o to, co ludzie powiedzą, ale mi samej przeszkadza mój wygląd.
dzisiaj kupiłam sobie 2 koszulki w rozmiarze L. to mój normalny rozmiar, ale kupowałam XL żeby nie było widać brzucha, pierniczę - nadrobię szczupłymi nogami i świetnymi cyckami
Pieszczoszka - znajdź coś fajnego w sobie i tego się trzymaj
Pieszczoszka - od pierwszej ciąży nie byłam na basenie ze względu na wygląd brzucha, kąpałam się w odkrytym, ale na zadupiu i w koszulce
i nie chodzi tu o to, co ludzie powiedzą, ale mi samej przeszkadza mój wygląd.
dzisiaj kupiłam sobie 2 koszulki w rozmiarze L. to mój normalny rozmiar, ale kupowałam XL żeby nie było widać brzucha, pierniczę - nadrobię szczupłymi nogami i świetnymi cyckami
Pieszczoszka - znajdź coś fajnego w sobie i tego się trzymaj
U nas jest tak,ze S pomaga mi caly czas i to nie tylko z jednym brzdacem,ale dwoma,wiec jak potrzebuje chwili dla mnie(lub snu w nocy/dzien),to wiem ze na niego moge liczyc.Ja sie na opiekunki nieznajome nie pisze,nie potrafilabym dziecka zostawic.Juz mi serce do gardla podchodzi na mysl,ze V idzie do przedszkola,pod opieke obcych
uznaję, że w ostatnim tygodniu miałam @, więc poproszę o receptę na plastry - gumki zabijają mi przyjemność z seksu..