she_84
Fanka BB :)
chyba znalazlam sposob na tego mojego niespiacego krolewicza
skorzystalam z tego o czym pisalyscie i polozylam maluszka na brzuszku w wozeczku. chwile powozilam i zasnal jak aniolek. wlasnie ucina sobie druga drzemke w ten sposob dzisiaj i spi juz prawie godzine
to trzecia godzinna drzemka dzisiaj. w nocy raczej nie odwaze sie go tak polozyc ale w dzien jak najbardziej. mam nadzieje ze jutro tez to zaskutkuje 
annte, ubranko sliczne. tez ogladalam garniturki tego sprzedawcy juz wczesniej i bardzo mi sie podobaly. zastanawialam sie caly czas nad ich zakupem wiec i ja czekam na Twoja opinie
annte, ubranko sliczne. tez ogladalam garniturki tego sprzedawcy juz wczesniej i bardzo mi sie podobaly. zastanawialam sie caly czas nad ich zakupem wiec i ja czekam na Twoja opinie
. ja to chyba wyprobowalam wszystkich firm , roznye ksztalty , silikonowe i lateksowe. podpasowal mu smoczek lateksowy tommee tippee cherry, w domu ma teraz okolo 20 smoczkow
)jakis marudny teraz jest,ale i fakt taki ze jest naprawde upalnie,dzis chyba jeden z najgorszych dni.
Nie podoba mi sie to,w czwartek ide do lek domowego(o ile dam rade),zobaczymy na co mnie wysle.
Napatrzeć się na nią nie mogłam, normalnie inna kobieta. Podpytałam co robiła, a ona wzięła udział w ogólnopolskim programie "Chudniesz - wygrywasz zdrowie". Tu możecie efekt zobaczyć: