kingutek
Fanka BB :)
hej dziewczyny ja tez od poniedziałku się dukanuje na 1 fazie ja sobie robię 7 dni :-) trzymam za was kciuki :-) moim zdaniem ta dieta jest super bo ja lubię dużo zjeść co widac po tym ile w ciązy przytyłam 26 kg :-) ale zostało jeszcze 8 ;-)
moje dziecię przechodzi chyba skok rozwojowy bo od 2 dni jest tak płaczliwe nic nie pomaga tylko rączki ale ile można emi ogólnie bardzo radosne dziecko cały czas się śmiała dużo gaworzyła a teraz takich chwil jak na lekarstwo
dziewczyny gratulacje że udało wa się już nauczyć dzieciaczki zasypiania samemu ja moją w dzień pielucha obok buzi cytyując flaurke korek w buzie i bujam na leżaczku inaczej nei ma rady czasami się zdarza ze uda jej się samej zasnąć ale żadko wieczorem nie ma szans ęc jest smoczek kołysanka i bujanko na rączkach ale 10 minut max i spi więc tyle to nawet przyjemność
moje dziecię przechodzi chyba skok rozwojowy bo od 2 dni jest tak płaczliwe nic nie pomaga tylko rączki ale ile można emi ogólnie bardzo radosne dziecko cały czas się śmiała dużo gaworzyła a teraz takich chwil jak na lekarstwo
dziewczyny gratulacje że udało wa się już nauczyć dzieciaczki zasypiania samemu ja moją w dzień pielucha obok buzi cytyując flaurke korek w buzie i bujam na leżaczku inaczej nei ma rady czasami się zdarza ze uda jej się samej zasnąć ale żadko wieczorem nie ma szans ęc jest smoczek kołysanka i bujanko na rączkach ale 10 minut max i spi więc tyle to nawet przyjemność

- chyba sie wyspalam
a sa takie pozycje ze mlody jest do przodu? bo moj to tylko taka pozycje lubi coby lepiej ogladac swiat- kazda inna- nie :-)z tym wyscieleniem wozka to dobry pomysl- musze sprobowac- moze masz racje.
A przeciez to 1000 km w jedna strone. A powrot? 
Najchetniej tulilby sie do mamy 24/dobe. Spotkalam sie z teoria, ze tak miewaja dzieci, ktorych porod byl wywolywany (choc po terminie). Czy ktoras z mam z wywolywanym porodem mialaby podobne doswiadczenia, bo jakos w te teorie nie chce mi sie wierzyc