Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poobserwuj jak się układają rączki malucha podczas karmienia ,bo tu może być przyczyna "foczki" .
Tak było w przypadku Karolinki ,ale już jest dobrze.![]()

Dziś po południu teściowie zabierają Julcię na wieś bo my jedziemy na wesele a że jest ono poza Łodzią to nie ma jak z dzieckiem jechać:-( Powiem Wam że jestem przerażona jak to będzie. Tyle dni bez nas a my bez niej no nie wiem :-Dla mnie rozwój maluchów to jest to co maluch potrafi,a wspomaganie rozwoju to znów to nad czym trzeba popracować ;-).Nijak, leza sobie spokojnie wzdluz cialka lub na piersi, czasem mnie obejmuja lub glaszcza, w kazdym razie nie biora udzialu w karmieniu a powinny?
Edit: DOCZYTALAM. Czasem zdarzy mu sie lezec na lapce ale ona potem jest cala taka odgnieciona, ze nie mam sumienia![]()
Nowy watek to nie jest zly pomysl ale byl podobny, zalozony przez karis o rozwoju maluchow (jakos sie nie przyjal i o rozwoju i tak sie pisze na glownym, a szkoda bo pomysl z oddzielnym watkiem byl dobry)
Pieszczoszka - u Ciebie to zabkowanie a u mnie codziennosc. Dzis bylo karmienie: 21, 1:30, 4, 6, 8 a i tak sie ciesze, ze o 2 karmienia mniej niz wczoraj. Ja juz sie zaczynam przyzwyczajac i nie licze na poprawe
Flaurka - mnie ostatnio babka pytala, czemu ja przy 35stopniowym upale nie nalozylam czapeczki, bo ona "chroni przed sloncem"![]()

:-):-)

:-)