Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
),no chyba ze ten nasz skok skonczyl sie w 5dni.Z nim problemow nie bylo zadnych,az ciezko uwierzyc.Przespal wszystkie dluzsze podroze,w domu bawil sie z babcia/ciociami/wujkami i defekt jeden,ze troche mi go rozpiescili,ale juz po 1,5dnia w domu wrocil do starych przyzwyczajen.
W piatek mamy szczepienie,wiec oby nic nowego nam sie nie przyplatalo.
no i trzeba jakies porzadki w domu zrobic,bo meza pod nasza nieobecnosc zaprzegli do mega pracy i nie bylo go tydzien w domu 

kugela - a mogłabyś podać jeszcze raz te ćwiczenia
(
Ja troche na inny temat. Mi sie podobaja (na odchudzanie i ogolna kondycje) cwiczenia z maluszkiem ale chyba nasze jeszcze za mlode na to. Na przyklad cos takiego:
Gimnastyka z niemowlakiem: jak ćwiczyć z niemowlakiem - www.mamazone.pl
W wiekszych miastach sa specjalne zajecia (dla ciut starszych dzieci). Oooo, jakby mi sie to podobalo ale przeciez nie bede jezdzic 50km na aerobikZ reszta popatrzcie same:
fitdankbaby-Video in HD! Fitness mit Baby, Sport mit Baby - YouTube