Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mlody wiedzial co robil: oslabil wroga prawie do jego zaniku a potem tryumfalnie zasnal (nie wykluczone, ze niezaleznie od czopka
)
No i po lekarzu tez,bo zapomnialam ze zabral samochod,a nie wiadomo kiedy wroci a doc tylko do 16 
Mam nadzieje ze znowu sie wdroze w forum.Na razie maly zasnal to ma chwile,w srode idziemy na szczepienie zobaczymy ile wazy moj klopsik

) i nie przeszkadzalo mu nawet przycinanie krzakow pod blokiem. Mnie za to tak i wyslizgnelam sie z sypialni zamknac balkon. Krzaki go nie ruszyly ale ze mama smiala sobie wyjsc do innego pomieszczenia na 0,5 sek. - TAK. No i juz nie spi, puszcza baczki i mnie zaczepia, gagatek 
wiem, że dzieci są marudne, ale wierz mi, jego tylko suszarka wyciszyła, nic innego nie dało rady. No i dopiero wtedy zasnął, na rączkach... 

już spał bez, po czym się budził i wrzawa