reklama

Maj 2012

reklama
heloł suzi ale sie robisz zaawansowana ciezarówka ;))
Juz nie moge sie doczekac az pojawią sie brzuszki !:tak:
ja sie czuje z dnia na dzien coraz lepiej , dolegliwosci coraz mniej i zaczynam sie cieszyc z błogosławionego stanu a nei z okropnych dolegliwosci !
Laseczki co u wazacie na temat colon c na zaparcia ?

suzi :) to tobie też może wypaść termin bardziej na kwiecień? :) ja mam 12tc i 3 dzień a termin z OM 28.04 :) tylko że to różnie bywa :)

Heeheheh no może tak byc:-D ale ja sie z tąd nigdznie nie wybieram :-D:tak:
Z OM wychodzi mi na 03.05 a z ostatniego usg na 01.05:-D

heloł suzi ale sie robisz zaawansowana ciezarówka ;))
Juz nie moge sie doczekac az pojawią sie brzuszki !:tak:
ja sie czuje z dnia na dzien coraz lepiej , dolegliwosci coraz mniej i zaczynam sie cieszyc z błogosławionego stanu a nei z okropnych dolegliwosci !
Laseczki co u wazacie na temat colon c na zaparcia ?
Kochana ja ostatnio pytalam lekarza wlaśnie o te zaparcia bo mam z nimi problem z racji tego że bylam osobą palącą i po odstawieniu nie mogę sie załatwić:wściekła/y:No i gin przeisal mi syrop Lactulosum lub parafinę o smaku mietowym,ale nie umiem przepisać nazwy :zawstydzona/y:Nic innego nie wolno :no::-(

dolofka ja już mam brzuszek :/

Mi jest tak troche trudno uwierzyc ze juz brzuszek moze sie pokazac tak wczesnie ?:sorry:
Wiem ze nie ma na to reguły ale zazwyczaj mowia ze w 4 miesiacu sie poajwia.. ja tez mam brzuszek ale raczej sadełkowy :laugh2: choc jeszcze nic nie przytyłam..
Wiecie co moj maz tak sie cieszy z moich piersi , mi sie ledwo w stanik meiszcza i bede musiała niedlugo kupic rozmar D.. ale sa dla mnei straszne , wstydze sie ich:baffled: . Wczoraj ogladalismy ponownie dom i stałam z 1,5 i jak wsiadłam do auta mowie do meza " ze bola mnie na dole plecy jak u starej baby" a on mi na to , ze to pewnie od piersi bo w koncu pare kg nosze ..
Suzi , dzieki za infooo, widzisz mi w aptece powiedziaął zem oge brac .. dupa blada , dobrze ze tego nie ruszyłam.. póki co zaparcia jakeis mam ale jeszcze do opanowanei. ale za 2 tyg zapytam gina o srodki pomocnicze i zobaczymy czy pokryja sie z Twoimmi ;) parafinka słyszałam ze jeste narawdę dobra..

dolofka, ja takze mam juz brzuszek i to całkiem pokazny, juz trudno pomylic go z sadełkiem:) a moj maz smieje sie ze nie bedzie mogl mnie zawiesc autem na porodowke poniewaz nie zmiesci sie moj brzuchol:)
Suzi, to moze wypadnie srednia, czyli 2 maja i Twoj Maluszek urodzi sie w moje urodzinki:) ale bym miała prezet:)

No tez wlasnie tak slyszalam, ale oczywiscie zapomnialam jej kupic:wściekła/y::angry:
Moze jeszcze raz skocze do apteki, bo doipero co z niej wrocilam:laugh2:
A ten syropek to jak bylam w 1 ciazy tez mi go inny gin przepisal:) On jest bez recepty:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry