vilmaq
szczęśliwa mama 2006
Mi jest tak troche trudno uwierzyc ze juz brzuszek moze sie pokazac tak wczesnie ?
Wiem ze nie ma na to reguły ale zazwyczaj mowia ze w 4 miesiacu sie poajwia.. ja tez mam brzuszek ale raczej sadełkowychoc jeszcze nic nie przytyłam..
Wiecie co moj maz tak sie cieszy z moich piersi , mi sie ledwo w stanik meiszcza i bede musiała niedlugo kupic rozmar D.. ale sa dla mnei straszne , wstydze sie ich. Wczoraj ogladalismy ponownie dom i stałam z 1,5 i jak wsiadłam do auta mowie do meza " ze bola mnie na dole plecy jak u starej baby" a on mi na to , ze to pewnie od piersi bo w koncu pare kg nosze ..
Suzi , dzieki za infooo, widzisz mi w aptece powiedziaął zem oge brac .. dupa blada , dobrze ze tego nie ruszyłam.. póki co zaparcia jakeis mam ale jeszcze do opanowanei. ale za 2 tyg zapytam gina o srodki pomocnicze i zobaczymy czy pokryja sie z Twoimmiparafinka słyszałam ze jeste narawdę dobra..
No ja z reguły mam raczej malusi brzuszek więc też jestem w szoku że mnie tak wyrzuciło, i to już z miesiąc temu... a jeżeli chodzi o piersi to witam w klubie - musiałam zainwestować w staniki rozmiar większe. Mój D cieszy się i smuci zarazem, bo chociaż piersi większe to miał zakaz dotykania ich bo tak mnie bolały... więc jedynie to sobie mógł popatrzeć... no ale powoli przestają boleć

choc jeszcze nic nie przytyłam..
. Wczoraj ogladalismy ponownie dom i stałam z 1,5 i jak wsiadłam do auta mowie do meza " ze bola mnie na dole plecy jak u starej baby" a on mi na to , ze to pewnie od piersi bo w koncu pare kg nosze ..