reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

reklama
Flaurka jest, w mieście była, Mysiochomisa widziała - ale ta Zielona Góra mała;)

Azula -
[*] dla Synka.

Młody mi sie w wózku wyspał i teraz protestuje przed swoja popołudniową drzemką, dziad jeden. A szukałam w mieście tego BoboVita kaszka manna wieloowocowa | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! i nie znalazłam - zostały mi markety, ale to wieczorem autem skoczę, nie będę małego ciągnąć ze sobą.

Lece połozyc się z małym, może zaśnie.

Pieszczoszka ja też miałam wypalankę po porodzie ale nie laserowo to było dawno i wszystko było OK więc nic się nie bój zabieg konieczny bo z tego nieleczonego to może się zrobić nawet nowotwór.No i trzymam kciukasy:tak:

Azula,tylko my matki moze zrozumiec.Choc wirtualnie,to przytulam Cie bardzo,bardzo,bardzo mocno :o* :o* :o*

Pieszczoszka powodzenia!

Dzieki Kobietki,ze mnie rozumiecie,bo ja naprawde dzis rano sie wkurzylam niemilosiernie.Ja nawet jadac samochodem i widzac sytuacje "dzieci bez pasow",to potrafie "nawciskac" grozac,ze zadzwonie po policje.Za wiele takich sytuacji widzialam.A pod przedszkolem?! Nie wiem co to bedzie,bo tutaj 90% ludzi olewa te reguly i tak sie konczy.Od poczatku wrzesnia 5 dziecko w naszej okolicy,stracilo zycie z tego powodu.Eh...:confused2:

Mam teraz pytanie.Ile spia Wasze Pociechy?Bo tak szczerze Leo w ciagu dnia nie spi ok 5-6h(lacznie),czyli przesypia 18-19h na dobe.Jestem ciekawa jak to jest u Was?

Azula :*****
Flaurka w carfurze są te kaszki...
Pieszczotka &&&&&&&&&&&&&
Fiore mały mi w dzień spi ok 40 minut za to później od 19.00 nie mam syna i dosypia do 9.00 a ja z nim :p

Ja siedzę u rodziców teraz i czekam na korki... Seba dziś cały dzień poza domem więc nie musiałam dziś nic gotować. Wczoraj do późna sprzątałam :p także mogę się pochwalić że mam podłogę :D
Mały całą noc jadł co 2 godziny a ja smarkałam mu nad głową :/ Dziś na spacerze przespał 1,5 h prawie na siedząco. Chyba muszę go tak wodzić bo go wtedy kaszel nie męczy... W łóżeczko też podłożyłam pod mayterac kocyk by było wyżej.

Buziam :*****

Ostatnia edycja:
Mysio dobry pomysl,my na ulewanie tak mamy,poduszka po materacem by bylo wyzej.
Zapomnialam,Leo ulewa coraz mniej - to dobra wiadomosc,prawda?
Z tym spaniem u nas,to jest tak,ze jedna noc przespi ciagiem i do (aktualnie) 9 godzin bez budzenia sie,choc w wiekszosci jest to srednia 6h snu-papu-sen do rana 7-9 rano,potem jedzonko zabawa z godzine,potem znowu sen 2-3h,jedzonko,pobudka z 1,5-2h etc...az do wieczora.Czasem zasnie o 18,czasem o 20,jak wychodzimy(2razy wyszlismy wieczorem ha!) to o 23 zasnie i nie spi przez cala "kolacje" czyli 2-3h.Oczywscie pogoda ma na niego wplywa.Dzis slonce-chmury-slonce,ja juz na 2 mocnych kawach,a on bawi sie po pol godziny-45 min i spi :sorry:

reklama
Do góry