reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

kugela - ja czasami zostawiam Krzysia z Maćkiem, bo Mały jest masakrycznie śpiący, ale nie potrafi się na mnie napatrzeć... wielkie oczy i patrzy, patrzy, patrzy...

reklama
Dziewczyny jestem w szoku moje śpiące dziecko leży na brzuszku już 20min i nie wydaje z siebie marudzenia bo zafascynowały go trudne sprawy a teraz wiadomości :);):-D
kugela mam podobny spiworek tylko zapinany guziczkami..
Flaurka ja myślę właśnie kupić małemu tą kaszkę by dodawać do obiadków lub deserów by był gluten ale jeszcze poczekam ... a teraz kupiłam bezglutenową na mleko ...
pieszczoszka kciuki zaciśnięte..
anik fajne utwory... mały mój słuchał:-)
azula przykro mi i podziwiam jaką masz siłe w sobie ....

ok trzeba kąpać dziecie ....

suzi - tak też mi się zdawało:)

jestem zrezygnowana. wykąpałam Nutelkę ubrałam w śliczną nową koszulkę r. 74, położyłam na macie, zasypałam zabawkami i leżała spokojnie. oczywiście wiercąc paluszkami w buzi.. wpycha je do gardła, więc mówię "Hanusia, bo ulejesz, nie wsadzaj paluszków tak głęboko", a ona odruch wymiotny i chlust - połowa butelki poszła na koszulkę, rożek, który ma rozłożony na macie i matę. aż się zagotowałam... migiem do kuchni, rozbieranie do połowy, mycie szyi, uszu i włosków, przebieranie w ostatnią czystą koszulkę z dł rękawem.. i tak oto wstawiłam pranie.

i nagroda za straszny dzień - właśnie się uśpiła, oby na dłużej - błagam!!!

Azula dla syna
[*]
Pieszczoszka za jutrzejszy zabieg &&&&

Moj synus jak narazie sie bawi , postanowilam go polozyc dzis spac o 20 zobacze jak przespi noc.
Kaszel mnie dzis wykonczy a nos zaraz odpadnie taki czerwony.
Synus dzis nawet grzeczny dal mamusi poczytac ksiazke , mam nadzieje ze dzis uda mi sie ja skonczyc bo jest bardzo ciekawa( dziwny przypadek psa nocna pora) tytul moze nie zbyt interesujacy ale ksiazka sama w sobie super , napisal ja chlopiec chory na aspergera.

Milego wieczorka dziewczyny i przespanych nocy

Zaneta ja malego po kapieli juz 3 razy przebiralam bo tez wkladal paluchy i sobie ulewal.
Dobrze ze ja z 10 pidzamek mam dla niego

Ostatnia edycja:
Dziś dzień ulewania :-D mojemu też parę razy wyciekło ;-) chwilowo kima, mąż na spotkaniu, mam czas dla siebie - ale mi fajnie :-D Pójdę po gorącą herbatkę i może wreszcie poczytam książkę, ktorą dostałam na imieniny. Fantastyczna - zaczęłam, ale nigdy nie mam czasu, aby ją skończyć. Dzisiaj prasowałam ponad 2 godziny, masakra...

Żanetko - ja też swojemu tłumaczę, żeby nie wkładał paluszków tak głęboko, ale chyba mam słabą siłę przekonywania ;-) choć dzisiejszy dzień uważam za sukces - przebierany tylko 3 razy i zafajdane ucho haha :-D

Kasiula - Cieszę się, ze utwory się podobają :tak:

reklama
anik - Pani Pana Zabiła - boskie! Klasyka znana, ale linki zapisałam, jutro może przetestuje na Gabrysiu. Chociaż znając moje dziecko to jego nr1 będzie Pani Pana :-p Na koncercie Sabatonu mi spał łobuz... :-p

Dziś mały nie spał nic prawie po obiedzie i padł teraz ;-) Mam nadzieję, że nie obudzi się za godzinkę radosny jak skowronek..

Do góry