reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

anik jaka ksiazke masz jak mozna wiedziec?, mi tesciowa na urodziny kupila Uprowadzone, na faktach:))), juz sie nie moge doczekac kiedy przyjdzie:)))

suzi, o mnie chodzi?? bo nie jestem w temacie:sorry::sorry:

Olka juz od godziny spi, pobila swoj rekord i o 18:50 juz zamknela oczki... zal mi jej bo widze, jak te kolejne wychodzace zeby jej dokuczaja.
Dzis dzien seriali, teraz ogladamy M jak Milosc a po beda Lekarze:-)

Zycze wam milego wieczoru

reklama
Yolanta "Pani Pana zabiła" to ja wrzucałam :-D. W kwestii wykształcenia klasycznego to o to dziadek dba. Zresztą jutro będzie miał okazję bo podrzucam mu dziecię a sama idę troszkę popracować.

Ogólnie to jakoś weny mi brak dzisiaj. Teraz Ula śpi i ku mojemu zaskoczeniu na plecach. Bo ostatnio nie było mowy o usypianiu inaczej niż na brzuszku. Zobaczymy tylko jak długo wytrzyma.

Aaaa Katasza, przepraszam za pomyłkę. Jakoś tak leciałam wzrokiem i anik. z linkami zaczęła i wydawało mi się, że to jej :-D No to Tobie dzięki za to, bo coś czuję, że mam czego słuchać na najbliższe kilka dni :-p

Bea - ja dostałam "Morderstwo w klasztorze" Fletcher Crow - świetna :))

Yolanta - ode mnie niestety/stety dostaniecie głównie klasykę :-p a i Krzyś lubi, bo jak byłam z nim w ciąży to się nasłuchał koncertów, nie tylko taty... I tak mu chyba zostało.

ha, anik, to prosta odpowiedz dlaczego Twoj dziec to oryginal - artysta Ci rosnie, ma w genach :-D

Moj wczoraj bzikowal a dzis byl grzeczniutki, do godz. 16, potem spacer i bylo o.k. ale okolo 19 zaszal wariowac a w domu po 20 odstawil dzika histerie, nawet cycka nie chcial a ze mnie tryskalo jak z sikawki strazackiej (od przepelnienia i ryku ssaka). Oj, trudne zasypianie sie zapowiada. A to wszystko bezzebnie i bezkolkowo. Wole sobie nie wyobrazac zabkowania :szok:

reklama
kugela - hehehe to się zgadały nam dzieci :-D Mój też rybki próbuje chwytać, a jaki zdziwiony, że się nie da :-D Muszę się wreszcie przejść i jakieś jeszcze 2 welonki dokupić, bo póki co tylko 2 pływają z glonojadami, a 100l akwarium to jeszcze ze 2 mogą popływać ;-)

anik - stety stety, klasyką nie gardzę :tak: a mały póki co najchętniej Verdiego słucha :shocked2:

Do góry