Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec my i tak możemy sie nazywac szczęściarami
a fakt zycie jest za krótkie
.Ja jestem z stara tak usłyszałam na porodówce ,i że to młode powinny rodzić.Nie poprzestawajcie na jednym.Dzieci potrafią dać w kość ,a im starsze tym bardziej ale ma się kogo kochać już na zawsze
taką miłością zresztą same wiecie jaką:-)a bo to wiesz zycie potrafi nas zaskoczyc ale wiadomi trzeba byc dobrej mysli :-) wiec wierze ze jeszcze w przyszlosci takibmały cudzik mi sie zdarzy :-) no i zgadzam sie z twoimi słowami ;-)Natalka czemu miałabyś nie mieć?Na pewno Ci się jeszcze zdarzy mały cud.Ja jestem z stara tak usłyszałam na porodówce ,i że to młode powinny rodzić.Nie poprzestawajcie na jednym.Dzieci potrafią dać w kość ,a im starsze tym bardziej ale ma się kogo kochać już na zawsze
taką miłością zresztą same wiecie jaką:-)

Oczywiście rano ryk, dopóki Bobodentu na dziąsła nie nałożyłam, potem "grzecznie" się bawił.
mój podrzemie nieraz pół godziny i mega wyspany wstaje - ale za to pada wieczorem...
ja jak farbowałam na brąz swego czasu to zmywałam płynem z Clinique (tym z serii 3 kroki). On działa podobnie jak peeling