Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Chyba potrzebny mi jakiś kopniak porządny na rozkręcenie. Pomożecie?
,bilety wydrukowane,mieszkanie prawie posprzatane(no jeszcze brakuje sporo),ale jakos nie moge sie w sobie zebrac

budzi się po kilka razy
jestem wyczerpana .A rankiem jak skowroneczek ćwierka i śpiewa radośnie ,a ja o wiele mniej radosna
I w sumie to ona nigdy zmian ubrań nie cierpiała to co będzie jak będzie SKOK
.Chyba będę zmuszona zatyczki do uszu zakupić.Wczoraj byłam na różańcu i mam zamiar chodzić no chyba ,że będzi jakaś straszna ulewa.Amelia bardzo grzeczna była ale może dlatego,że co tydzięń uczestniczy we mszy(nie byłyśmy tylko 2 razy bo tak się złożyło ,że był wyjazd).Dziś tak bardziej pochmurno ale jeszcze nie jest najgorzej.Miłego dzionka wam życzymy
dziewczyny wlasni edostałam paczke z bobovity w srodu z zupka marchewkowa i z poradnikiem zywienia. Tez juz dostałyście?
no jakies 2-3 tyg temudziewczyny wlasni edostałam paczke z bobovity w srodu z zupka marchewkowa i z poradnikiem zywienia. Tez juz dostałyście?

a dopiero teraz sie robi diabełek :-)..to naprawde są hormony