reklama

Maj 2012

U nas też pisk zachwytu, co nie zmienia faktu, ze moje bębenki cierpią... A dziś był ryk o nie wiem co... chyba o ząbki :( na szczęście przeszło. A co do jazdy - moje dziecko od 2 tygodni jedzie brrrrum brrrum plując przy tym niemiłosiernie, tak, że wszystko wkoło jest mokre - on i jego ubranko szczególnie :D mam nadzieję, że skonczy te dzikie piski, bo jeszcze mi jakiegos zapalenia krtani dostanie :(

reklama
uwaga - daję młodego:

bn vvvv g766mm ntgb gj hggf

n bn dtruff fc hjr76ft rt nnnnnnnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmertzz szdxcawsda bn bn4bbbbbbbb6rc

Załączniki

• _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3248_zmniejszacz-pl_989112.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3248_zmniejszacz-pl_989112.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
mam kolejną mintę "odpoczynku".. nie muszę nosić.. gorączka dalej małą męczy.. oho, woła mnie..
zadzwoniłam do Miśka - jutro bierze wolne, a że nie może to na żądanie - a co!

Zanetaa u mnie to nerwy,nic innego jak nerwy.Z tych nerwow to wszystko takie,i moje aktualne zarcie tez.Od jutra "dieta",czyli przystopowanie poblazania sobie,bedzie latwo.Duzo "biegania",malo czasu na jedzenie ;-)
Kochane moze sie Wam przyda,test butelki :
Philips promotions - Szkoła Karmienia Philips AVENT
Ja sie zapisalam,zobaczymy

Majowki,zycze Wam duzo powodzenia,cierpliwosci,zero problemow i wogole wszystkiego co tylko najlepsze i do uslyszenia za tydzien :o*

reklama
hej mamy :) U nas dziś pracowity dzień nie było czasu na kompa za bardzo...
Mowa o dzidziusiu kolejnym widzę więc powiem wam i ja mam nie raz myśli że chciała bym znów być w ciąży ale wiem że na razie muszę poczekać bo ani miejsca dużo w domu ani siły na wychowanie...bo nie mam pomocy przy dziecku z żadnej strony czasem ale rzadko teściowa wpadnie na godz.
Pieszczoszka też słyszałam o tym aloesie na nadżerkę ..
Mnie też boli cyc tylko ten co nie karmię bardziej to w sumie sam sutek mnie boli jak przycisnę... nie wiem co tam się dzieje ale na razie czekam ... Dziś małemu założyłam spacerówkę a jakoś dziwnie mi tak heheh boję się że za wcześnie może oczywiście na leżąco jest ale jak to w spacerówce całkiem nie na płasko leciutko głowa uniesiona...

Coś miałam odp jeszcze ale już zapomniałam ...: (buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry