reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka - Dużo pozytywnej energii :-D
A tak serio to dużo grzybów nie było, za sucho. Trochę podgrzybków, kilka borowików i kurki (te już z jajecznicą wszamane :-D). Bardziej dla przyjemnego spędzenia czasu pojechaliśmy, szczególnie, że ja po dróżkach chodziłam bo z wózkiem, a tata w głąb lasu się zapuszczał ;-)

A jak Twoja ręka, lepiej?

co do ręki to kości przestały mnie boleć ale paznokcie i całe opuszki to masakra:szok:

Laura poszła spać o 23:00( w dzien za bardzo sie wyspała ) wstała o 2:00 zjadła i poszla spac.. pozniej wstala o 6:00 i juz nie spi :-(

Witam z rana. Moje dziecko zrobiło mi piękną niespodziankę- Ula zasnęła koło 20:30 i obudziła się na karmienie o 2 a potem o 5:30. Nie chcę zapeszać ale może wreszcie noce wrócą no normy.

Ogólnie to jakoś nie mogę się przyzwyczaić, że o 6 rano jak dzwoni budzik męża to za oknem jest zupełnie ciemno. Niby wiem, że już jesień ale jakoś mi dziwnie.

Dzisiaj w planach długi spacer i gotowanie obiadu. Pomysłu brak ale jest jeszcze czas. Na razie rozmrażam cycki z kurczaka :-)
A teraz życzę wszystkim miłego dzionka i idę na śniadanko.

Pieszczoszka - jak lubisz kanie to kup boczniaki - usmazone w panierce (zlo, samo zlo) smakuja jak kotlety z kani, konsystencja tez ta sama.

Mi sie marza grzyby, bylam kilka razy z mlodym oczywiscie, ale w tym roku w lubuskim bieda - strasznie sucho. Ponoć sa niezle grzyby w dolnoslaskim i co najbardziej zatwardziali jeżdżą pod Legnice - ale mi sie dwa razy tylko zdarzylo jechac 100 km na grzyby, i to na pewno bez malego dziecka;)

Od kilku dni budze sie z potwornym bolem glowy, ktory mi caly dzien towarzyszy. Nie wiem co to - cisnienie mi znow szaleje czy niewyspanie - jak to drugie to mam obiecane, ze jak tylko dostaniemy zielone swiatlo na jakies mm dla mlodego to w weekend spie w salonie a mlody sie bedzie z tata cycowal. Marze o tym juz...

reklama
Witam się i ja:-) Pogoda u nas dziwna i nie fajna no ale miejmy nadzieje że się wypogodzi:-) My dziś mamy 3 rocznicę ślubu ale planów jakiś specjalnych brak:no: Pewnie jak młodzież pójdzie spać to może jakieś winko lub piwko wypijemy i pójdziemy spać:-)
Flaurka współczuje bólu głowy ja też tak mam od tygodnia ale na szczęście przechodzi i wraca więc cały czas mnie nie boli:-)
Pieszczoszka współczuje problemów z ręką i odwołanego zabiegu :-)
Więcej nie odpisze bo skleroza nie boli z góry przepraszam:-)
Miłego dnia dziewczyny i maluchy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry