reklama

Maj 2012

Elcia mnie też takie cos drazni u mojego a co do skarpetek to mój nie bierze jeszcze nóżek do buzi ...:( ale mam nadzieje że niebawem zacznie bo to takie słodkie:-D

Dziewczyny a ja mam pyt z innej beczki do tych co za granicą są ...Jak jest z rozliczeniem podatkowym jak się w Uk pracowało ...?? Bo 2lata temu pracowaliśmy w Angli 3 mies i nie rozliczaliśmy się i teraz ostatnio przyszło mojemu się rozliczać z Niemiec 2007 roku i musieliśmy zapłacić 450 zł:szok:(zdołowałam się tym) i teraz myslę czy z tamtym nie będzie problemu...by znów nie trzeba było płacić....

Ostatnia edycja:
reklama
Flaurka, ja mam nadzieję, że to jakieś przesilenie i przejdzie, bo od kilku dni mam wisielczy humor i jakieś depresyjne myśli. Cały dzień jestem sama w domu z małą, mój R. wraca z pracy i jedzie do stowarzyszenia, wraca późno i siedzi w papierach. Nawet nie ma okazji żeby porozmawiać, bo jak kładziemy się do łózka to ja usypiam w sekundę a on zaraz po mnie. W weekend ja mam zajęcia w szkole, ale nawet nie mam za bardzo jak się do nich przygotować w tygodniu, bo z małą ciężko,a z resztą jakoś mi wszystko wisi. Nawet mi się nie chce nic zrobić w domu, ani kołos iebieStrasznie się z tym czuję i nie wiem co mam zrobić, żeby to zmienić. I jeszcze ten ból głowy i buczenie Nini. Dobrze, że chociaż jest pogoda, to można wyjść na spacer, bo jak zacznie lać i będzie trzeba siedzieć w domu to chyba oszaleję.

justynamilka, Olisia: najlepszego z okazji rocznic. Ladna data: dzien zjednoczenia Niemiec :-p Takze mozna powiedziec, ze 80milionow Niemcow swietuje razem z Wami, bo dzis u nas dzien wolny od pracy :-D

Flaurka - jeszcze przeklniesz to mm jak Cie dopadnie nawal po nieoproznionej nocce :-p Ja Ci to przepowiadam, ze pojdziesz blagac malego, zeby Ci troche odessal :tak:

Zasypiania u nas bylo straszne. Od 19 do 22:30, cycek nie pomogl :szok: Potem przysnal ale o 23:30 alarm dziki, tym razem na szczescie piersiatko uratotowalo sytuacje :happy: Teraz burczy nam caly ranek i mi juz rozsadza glowe :eek::no:

Witam sie i ja :tak: maly pochrapuje wiec mam troche czasu dla siebie . U nas nocka standardowa, z pobudkami na mlesio i nie koniecznie:baffled: a o 5.30 stwierdzil ze zamiast spać zrobi wielkiego kupsztala :eek: ale udalo sie go jeszcze uspic do 7.30 tak wiec od tej godziny juz na nogach a ja sie czuje jak przejechana przez pociąg co najmniej ...przez ten glupi okres...nic mnie cale szczescie nie boli ale najchetniej to bym sie zakopała pod pościela i nic dziś nie robiła ...a za oknem taka piekna pogoda że szkoda dziecko chować w domu...no zoabczymy coz tego wyjdzie dzisiaj :sorry:

milego dnia kochane ;********

mój szkrab skończył dzisiaj 5 miesięcy:-)ale mam dużego synusia już :-)

Ostatnia edycja:
są plusy tej mojej uszkodzonej ręki :P nie musze myć garów hehe

W biedronce są fajne naklejki na ściane dla dziecka(różne zestawy) po 7.99

JUstyna,Olisia NAJLEPSZEGO :*

elcia a te pampersy to nie przypadkiem tylko ten mniejszy rozm?
jakis czas temu tez byla taka promocja ale niestety same małe rozmiary..

ja puki co dalej jade na dadzie 4 i jestem zadowolona:) ale promocyjka pampersów oczywiście fajna i opłacalna !

Moja ściąga zazwyczaj jedną skarpetke i ją ssie

natalka buziaki na 5 mies.dla maluszka

Na ktorys weekend pojechałam do brata i tachałam ze sobą cala paczkę pieluch, kupionych po drodze, a on do mnie - a po co Ci tyle pieluch na te dwa dni? Przecież tu jest napisane od 4 do 9 kg - on chyba nie zrobi przez ten czas kupy więcej niż 9 kg, jedna pielucha Ci wystarczy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry