reklama

Maj 2012

Hej :)

Flaurka - z bólem głowy mam to samo, pewnie niewyspanie i pogoda są temu winne. Jadę na przeciwbólowych bo często się nie da egzystować, ja marzę, żeby się położyć, a moje dziecko niekoniecznie... Więc zwykle innego wyjścia z sytuacji nie widzę... Jeśli będziesz dokarmiać mm z całego serca życzę Ci przespanych całych nocek :) najlepiej do 8-9 :)

Dziś mój Pyz zapomniał o śniadanku, o 9:10 ja musiałam go obudzić...:eek: w nocy 2 pobudki (bo smoczek wypadł i słyszę "eh eh" z łóżeczka), więc nie jest tak źle - wyspałam się nawet nawet... Zastanawiam się tylko ile on w nocy nie spał, skoro godzina 9 nie była w stanie nic mu zrobić :eek::rofl2:

Co do Pampersów, nie wiem, czy nadal w Realu jest promocja, ale - ja kupiłam 4 paczki Sleep&Play, po 58 sztuk, wyszły w sumie 232 pieluchy za 100 zł. Jedna paczka kosztowała chyba 33 zł., ale jeśli kupowało się dwie, to za dwie płaciłam 49.99 zł. Mam zapas pieluch 4-9 kg więc myślę, że Krzysio szybko z nich nie wyrośnie. Poszukajcie, bo naprawdę się opłaca :tak:

Natalka - matko, mój raz zasnął o 20, a o 23 trzasnął kupsztala, nie pytaj o której potem zasnął, ale ja miałam dość...

reklama
Na ktorys weekend pojechałam do brata i tachałam ze sobą cala paczkę pieluch, kupionych po drodze, a on do mnie - a po co Ci tyle pieluch na te dwa dni? Przecież tu jest napisane od 4 do 9 kg - on chyba nie zrobi przez ten czas kupy więcej niż 9 kg, jedna pielucha Ci wystarczy...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie ma to jak męskie pojmowanie świata :-D:-D:-D:-D

Pieszczoszka współczuję bólu .
Jak masz Rivanol to rób sobie okłady ,albo z Altacetu to szybciej się wygoi.
Bardzo dobra jest też maść z arniką górską .:tak::tak:
witajcie.
Moje dziecię dziś przespało calutko noc z 1 pobudką na cyca .:tak::tak:
Obudziła się przed 8 ,zjadła i zabawa na całego.Przed 11 znów zjadła cyca idrzemie sobie na tarasie ,a ja do Was zaglądam.

Miłego dnia majóweczki.

witajcie

Wszystkiego Najlepszego na wasze rocznice:tak:... ciekawe czy ja sie kiedys doczekam:sorry:
Flaurka:-D mi sie przypomnialo jak kiedys w Pl stalam w kolejce w aptece i jeden chlopczyk kupowal pampersy dla braciszka, mial tam on z 8 lat, kupil te pampki i przychodzi za chwile i mowi do farmaceutki:"co tu Pani mi dala? ja chcialem pampersy dla brata nie dla baby" :-)...babka nie wiedziala o co chodzi, dopoki nie wziela tych pampersow do rak a tam bylo napisane Baby:-D:-D:-D

Anik gratulacje, ja to bym chciala zeby wszystkie juz wyszly bo wytrzymac czasem nie idzie...

U nas noc jak zwykle.Olka padla o 19 i byly dwie pobudki o 1 i o 4.30...wlasnie jestesmy po sniadaniu, gdzies sie ruszymy na spacer bo slonce wyszlo.

Milego Dnia Panie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry