reklama

Maj 2012

Dziewczyny jak na spacerze trzymacie maluszków w spacerówce na półleżąco czy całkiem na leżąco???
Gabrysia wożę na półleżąco

a pytanko mam czy wasze skarby sciagaja skarpetolki ? moje łapee z anogi ale nie sciaga tylko tak nimi macha ze szok i niemam pojecia jak ona to robi ze zawsze ma gołe nogi
moj jeszcze nie zapoznal sie z nogami, nogi uzywa tylko do rozbujania lezaczka

ostatnio zmienilam dla Gabrysia lozeczko i musze mu teraz kupic materac najlepiej z kamienia bo ten co mamy jest za miekki i dziecko nie chce spac, wrr a ten co mielismy wczesniej byl twardy i ladnie wtedy sypial, ehh

jakie macie materace w lozeczku? twarde czy miekkie?

Ostatnia edycja:
reklama
Wy niewyspane? ja już jestem na nogach od jakiś... 32h.. do tego mam zakwasy na rękach i nawet placach u rąk! krzyż mi wysiada, kość ogonowa woła o pomstę, bolą mnie nawet mieśnie między ręką a cyckiem.. a oczy zakrapiałam 3 razy.
całą noc i poprzedni dzień nosiłam Hanusię na rękach, w chwilach litości dla matki pozwalała mi usiąść, oczywiście z nią, i tak sobie spała, ale ręce i tak bolą..
byliśmy dziś zonwu u pediatry, podejrzenie zapalenia ucha, więc wio do laryngologa, oczywiście trzeba było uruchomić znajomości bo termin za miesiąć:szok: matka nas wprowadziła poza kolejką i.. zapalenie ucha. skoro do ząbkowania doszedł ból ucha to ja się nie dziwię, że się drze już 3 dzień.. aaa - zapalenie od kataru:/
po 15 przyjedzie moja matka pomóc mi trochę, bo nie daję rady - całą godzinę w przychodni beczałam i jeszcze w domu.. z bezsilności i zmęczenia.
błagam - dobijcie mnie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry