reklama

Maj 2012

Moja babcia chyba przebiła Flaurkowy nocnik z pozytywką w kategorii "najbardziej nietrafiony prezent roku". Oto Gabryś(ia). Tadaaaam:

Gabrys 699.jpg

Dorwałam sąsiadkę z góry, pierwszy raz z nią więcej niż dzieńdobry zamieniłam, ale ma córeczkę w wieku Gabrysia. Przyjeła prezent z radosnym uśmiechem, powiedziała, że odda wiosną i zaprosiła na kawę ;-)

reklama
Anik a ty podajesz kaszkę zamiast mleka..?? na wieczór??

Krzyś wszystkie posiłki jada zagęszczone kaszką :) Je 4 x po ok. 180 ml i wszystkie z kaszką. Po pierwsze - bardzo mi ulewał po normalnym mleku, a po drugie - zwyczajnie mu nie wystarczało i po godzinie był głodny :)

Teraz mój małżonek go karmi i usypia, a ja mam chwilkę dla siebie :) Mogę Was doczytać teraz, o :))

Yolanta - uroczy! :D Gabrysiowi do twarzy w różowym :D (tylko nie mów babci, co zrobiłaś, bo pewnie będzie jej przykro ;))

edit: doczytałam :)) ja mam materac gryka-pianka-kokos, ale zabijcie mnie - nie wiem na której stronie Krzyś śpi....

Ostatnia edycja:
Moja babcia chyba przebiła Flaurkowy nocnik z pozytywką w kategorii "najbardziej nietrafiony prezent roku". Oto Gabryś(ia). Tadaaaam:

Zobacz załącznik 504434

Dorwałam sąsiadkę z góry, pierwszy raz z nią więcej niż dzieńdobry zamieniłam, ale ma córeczkę w wieku Gabrysia. Przyjeła prezent z radosnym uśmiechem, powiedziała, że odda wiosną i zaprosiła na kawę ;-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D
OMG!!! Gabrysia jest urocza:rofl2: babcia ma fantazję..
a Młodzian jak zapakowany...
aż boję się zimy:baffled:

natalka - teraz widzisz dlaczego ściema z babcią byłaby bardzo wiarygodna :-p
anik - nie przyznam się, ma jeszcze jeden normalny kombinezon i powiedziałam babci od razu, że ten różowy to będzie raczej taki awaryjny :-p

Mój ma kokos-pianka-kokos chyba, na bank to samo z obu stron. I dość twardy jest, jak na moje wygodny ;-)

Matko ale produkcja!!!

Zanetaa u mnie to nerwy,nic innego jak nerwy.Z tych nerwow to wszystko takie,i moje aktualne zarcie tez.Od jutra "dieta",czyli przystopowanie poblazania sobie,bedzie latwo.Duzo "biegania",malo czasu na jedzenie ;-)
Kochane moze sie Wam przyda,test butelki :
Philips promotions - Szkoła Karmienia Philips AVENT
Ja sie zapisalam,zobaczymy

Majowki,zycze Wam duzo powodzenia,cierpliwosci,zero problemow i wogole wszystkiego co tylko najlepsze i do uslyszenia za tydzien :o*
A ja myslalam ze juz testeujesz...

Od kilku dni budze sie z potwornym bolem glowy, ktory mi caly dzien towarzyszy. Nie wiem co to - cisnienie mi znow szaleje czy niewyspanie - jak to drugie to mam obiecane, ze jak tylko dostaniemy zielone swiatlo na jakies mm dla mlodego to w weekend spie w salonie a mlody sie bedzie z tata cycowal. Marze o tym juz...
Myslalam ze nie chcesz podawać MM:sorry: To fakt, jest to duza ulga dla mamy kiedy tatuś cycuje:):-D
No Sylwia tylko 3 sa w promocji moj tez juz na 4 jedzie ;-)
My juz od jakiegos miesiaca a nawet półtora na 4:eek: nawet mam jedno opakowanie 3(pampki) które udało mi sie dorawać za całe 14.49 za 74szt. Sprezentuje koleżance, bo Ali musial by na ostrym wdechu być:laugh2:
Własnie często są promocje tych mniejszych rozmiarów:confused2:

U nas chyba znów zęby dają się we znaki:confused2: W nocy pobudki, w dzien masakra... A jak dotknę dziąseł to drze się jak by go ze skóry obdzierali:eek: Niech juz sie pokażą te prerłeczki!!!

Aaa okna umylam :-D zostalo mi jeszcze 6:tak: A to jest mega wyczyn :-D

Żaneta oby szybko przeszło, wiem co to ból ucha i najgorszemu wrogowie :no: życzę:-( :*:*:*:* dla Hanulki:*

Yolanta - weź i dzierż - oddaję Ci niniejszym palmę pierwszeństwa w konkursie na prezent roku:)

Suzi - myślałam, ze nie będę dawać mm ze względu na skazę/alergie młodego - ale rzeczywistość weryfikuje plany - nie wydolę - leżę wieczorem godzinę, rozwalona jak łania, z cycem na wierzchu - młody po dwoch cyckach zasypia a po polgodzinie sie budzi z rykiem i robi smoczkiem te swoje hymyhymyhymyhymy, co w wolnym tłumaczeniu oznacza - jeeeeść!! Jak mu nie damnatentychmiast, to głosno wyraża swoje niezadowolenie... A okazuje się, że nie za bardzo mam co mu dać - nie wyrabiam na jego potrzeby. W efekcie jest niedojedzony cala noc i budzi sie co godzinę/dwie, a ja chodzę jak wampirzyca, z tym, że wampirzyce nocą sa nieludzko piękne a ja po prostu sie starzeję... Zobaczę jutro u lekarza - wole dawać mu mm niz rozszerzac diete o sloiczki - wyczytalam gdzieś, ze za karmienie piersia uznaje sie tez karmienie mieszane - pierś i mm - ale pod warunkiem, ze piersi jest 60% co najmniej - jak mm pozwoli dojechac do 6 mcy cycolenia to ja jestem za.

reklama
są plusy tej mojej uszkodzonej ręki :P nie musze myć garów hehe

W biedronce są fajne naklejki na ściane dla dziecka(różne zestawy) po 7.99

JUstyna,Olisia NAJLEPSZEGO :*

elcia a te pampersy to nie przypadkiem tylko ten mniejszy rozm?
jakis czas temu tez byla taka promocja ale niestety same małe rozmiary..

ja puki co dalej jade na dadzie 4 i jestem zadowolona:) ale promocyjka pampersów oczywiście fajna i opłacalna !

Moja ściąga zazwyczaj jedną skarpetke i ją ssie

natalka buziaki na 5 mies.dla maluszka

Pieszczoszka, świetne te naklejki. Kupiłam dziś i już wiszą nad łóżeczkiem.

Pieszczoszka :-D

Zajrzałam Małemu w piękną paszczę jego, a tam, na dole, na dziąsłach pięknie odciśnięte ślady jedynek... :eek::-D ciekawe, kiedy wyjdą...:confused2:

Gratulacje.

Gabrysia wożę na półleżąco

moj jeszcze nie zapoznal sie z nogami, nogi uzywa tylko do rozbujania lezaczka

ostatnio zmienilam dla Gabrysia lozeczko i musze mu teraz kupic materac najlepiej z kamienia bo ten co mamy jest za miekki i dziecko nie chce spac, wrr a ten co mielismy wczesniej byl twardy i ladnie wtedy sypial, ehh

jakie macie materace w lozeczku? twarde czy miekkie?

My mamy twardy.

Wy niewyspane? ja już jestem na nogach od jakiś... 32h.. do tego mam zakwasy na rękach i nawet placach u rąk! krzyż mi wysiada, kość ogonowa woła o pomstę, bolą mnie nawet mieśnie między ręką a cyckiem.. a oczy zakrapiałam 3 razy.
całą noc i poprzedni dzień nosiłam Hanusię na rękach, w chwilach litości dla matki pozwalała mi usiąść, oczywiście z nią, i tak sobie spała, ale ręce i tak bolą..
byliśmy dziś zonwu u pediatry, podejrzenie zapalenia ucha, więc wio do laryngologa, oczywiście trzeba było uruchomić znajomości bo termin za miesiąć:szok: matka nas wprowadziła poza kolejką i.. zapalenie ucha. skoro do ząbkowania doszedł ból ucha to ja się nie dziwię, że się drze już 3 dzień.. aaa - zapalenie od kataru:/
po 15 przyjedzie moja matka pomóc mi trochę, bo nie daję rady - całą godzinę w przychodni beczałam i jeszcze w domu.. z bezsilności i zmęczenia.
błagam - dobijcie mnie!!

Zanetaa, współczuję! Oby Hanulce szybko przeszło.

Miałam coś napisać, ale R. mnie wkurzył i już nie wiem co, więc napiszę tylko dobranoc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry