reklama

Maj 2012

Annte- ja ogórki kiszone jem i karmię i problemu nie ma. Powinnaś spróbować.

Dzisiaj międzynarodowy dzień ochrony zwierząt a moje dziecko leży na macie i dusi bociana. Chyba muszę z nią odbyć poważną rozmowę :-D

reklama
hej witam i ja was mamusie wpadam tylko na chwilę bo zaraz wybywam na spacer bo piękne słoneczko a pozatym mały szybciej zaśnie...
Zaneta trzymaj się bidulko .....współczuje...
Flaurka jakie mleko małemu podasz z modyfikowanych mlek bo ja też chce własnie podawać ale kaszkę na mleku bo mleka z butli nie wypije...

Antee - dawaj ogóra - ja też nie wstrzymalam i szamałam. Trudno - nikt mojemu dziecku nie obiecywał, że będę żyła na chlebie i wodzie.

My po lekarzu, po markecie - kupilam w Carrefurze te pieluchy dzisiaj, wczoraj po poludniu zamiast jechac solo poszłam spać:)) Info dla mam dzieciakow na 4-kach - wszystkie rozmiary sa w promocji po 79,99 - tylko, ze 4-ek jest mniej - 132 sztuki chyba.

Małego wtachalam na gore w foteliku, spał juz, dostal cyca na śpicha i śpi dalej, a ja w końcu mogę sie zajac śniadaniem dla siebie - wlaśnie robia mi sie skrzydełka pieczone - dziwny posilek jak na śniadanie, ale bez chleba moze być;)

hej wszystkim:-) ja juz od 6 na nogach no maly stwierdzil ze woli sie bawic niz spac:eek: bylam juz tez w Lidlu i kupilam malemu co chcialam:tak: choc juz wszystko bylo po przebierane od rana:eek: dzisiaj jade do szpitala do mojej kolezanki bo urodzila zobaczyc jak sie czuje i obejrzec jej maluszka:-) wiec wroce wieczorem dopiero a maly bedzie z dzaidkami urzedowal:cool2:

o to fajnie z tymi pieluchami musze skoczyc do marketu moze jeszcze beda te 4 :tak: bo sie oplaca:tak:niestety im wiekszy rozmiar tyn drozsze sa :crazy:

milego dnia :******

Czesc :) zawsze zajpierw doczytywalam, ale nie wiem kiedy dam rade. U nas wiosna cala geba! Dzis bylam poza domem 8 godzin. Robert zaliczyl swoj pierwszy autobus i pociag, bo pojechalismy do ogrodu botanicznego. Byczylysmy sie z kolezanka na trawce, chodzenia wiele nie bylo, z dojsciem do/z pociagu moze ze 2.5 km, ale wczoraj zrobilam prawie 9, wiec odsapka sie nalezala. Tyle ze po tej odsapce jestem wypompowana... Tyle godzi na powietrzu i slonce, choc wiekszosc czasu w cieniu, zrobily swoje. Maly tez mi teraz przy cycu przysnal, a tu czas na kapiel i normalne spanie w lozeczku.

Wiele z was sie skarzylo na czestsze pobudki na karmienie ostatnio. U nas tez bylo kilka kiepskich nocy, ale dzis juz normalnie, a nawet ciut lepiej, w dzien zauwazylam, z wiecej mleka mam. Takze to swiekszone ssanie to niekoniecznie skok, choc czesto sie on pokrywa ze zmiana zapotrzebowania za mleka, no i piersi musialy sie przystosowac do produkcji nowych ilosci.

Nie wiem, kiedy doczytam, co u was, wiec &&&&&& za wszystkie potrzebujace mamy i maluszki!

reklama
Wikasik u nas piękna jesień ale pewnie wiosna i to w ogrodzie botanicznym to coś pięknego przed wami lato ,a u nas ta długa zima fe jeszzce jak jest śnieg i nie ma dużego mrozu to może być dla mnie od22 grudnia do 6 stycznia i zimie dziękujemy:-).Spadam na spacer bo to ponoć jeden z ostatnich tak ciepłych dni w tym roku.Pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry