reklama

Maj 2012

I ja się witam. Męża już do pracy wyszykowałam, dziecko leży w łóżku i sobie pokrzykuje a ja kończę śniadanko. Z rana musimy na jakieś zakupki spożywcze wyskoczyć bo nie bardzo jest co na obiad zrobić, koło południa jakiś normalny spacer i tak nam zleci większość dnia. Noc na szczęście względna i nawet udało się do 7 doleżeć w łóżku.

Jakoś z rana weny brak więc miłego dzionka wszystkim życzę.

reklama
oj dzis wyspana :)
Laura spała do 7:30 z jedną pobudką o 5 na jedzonko..
Od wczoraj ciągle przewraca się na brzuch i próbuje raczkować. Mocno odpycha sie nogami .. ale kiepsko jej idzie praca rekami .. ale strasznie uparcie próbuje sie przesuwać

czesc dziewczyny! witam sie przezibiona :( glowa mi peka, gardlo boli, z nosa cieknie... wiecie moze co moge brac na przeziebienie jak karmie piersia? pamietam ze na gardlo pisalyscie chyba o tantum verde?

dzien dobrerek, jestem i ja :)
nocka nawet, nawet nie mozemy narzekac bo zawsze moze byc gorzej :-)
Pieszczoszka dziewczyny maja racje kup te rajstopki lub skarpetki z abs bo zawsze ja zamortyzuja i bedzie mogla sie odepchnac. Super ze Laura jak na wczesniaka tak pieknie sie rozwija :-)
Ali samych słonecznych i kolorowych dni :-):-):-)
Jak ten czas szybko leci juz zaczynamy wchodzic w 6 miesiac zycia naszych bobasków. Dopiero byłysmy w ciazy, pozniej szykowałysmy sie na porodówki , wracałysmy z takimi malutkimi istotkami do domu a one juz sa poł rocznymi niemowlakami. szok.
she zdrówka dla ciebie i calej rodzinki
u mnie tez weny od rana brakuje
dobra uciekam czas na sniadanko i cwiczonka

czesc dziewczyny! witam sie przezibiona :( glowa mi peka, gardlo boli, z nosa cieknie... wiecie moze co moge brac na przeziebienie jak karmie piersia? pamietam ze na gardlo pisalyscie chyba o tantum verde?

She, syrop *spam* na naturalnych składnikach na przeziębienie, pastylki tantum verde, herbata z cytryną i miodem.

My już tez na prawie pełnych obrotach! Ninia buszuje na macie i wydaje dziwne dźwięki! A ja jak zwykle z rana, zamiast się za coś wziąć to pogłębiam uzależnienie od bb.
Wczoraj wieczorem zrobiłam szarlotkę i z lodami pochłonęłam dwa kawałki i teraz tez mnie woła "zjedz mnie, zjedz!!!" Ale się powstrzymam, bo nieładnie objadać się szarlotką z lodami o 9.00.

Ali - pół roczku już! Ojacie, wszystkiego najpiękniejszego z tej okazji :-)

Z tym czasem to jak z procą. W ciąży powolutku się proca napinała, a pocisk czasu jak wyskoczył w dniu porodu tak leciiiiiiiiiii :-D Łapaj trzymaj stoooop! :-D

Ali - pół roczku już! Ojacie, wszystkiego najpiękniejszego z tej okazji :-)

Z tym czasem to jak z procą. W ciąży powolutku się proca napinała, a pocisk czasu jak wyskoczył w dniu porodu tak leciiiiiiiiiii :-D Łapaj trzymaj stoooop! :-D

Oj, chciałoby się zatrzymać, chciało! Teraz u nas przynajmniej cudowny czas! Ale niestety, czas biegnie ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry