reklama

Maj 2012

Kurcze przepraszam ja popatrzyłam na wizyty u lekarza a nie na rozszerzanie diety:sorry::zawstydzona/y:
Ja nie widziałam z innych firm mleka ha tylko właśnie to z bebilonu którego mały nie chciał pić ale w kaszce może mu posmakuje mam nadzieję .....spróbuję jutro kupić mleko bo kaszkę już mam ale z mojego cyca nic ściągnąć nie mogę...

reklama
kasiula - pisalam na rozszerzaniu diety - sama tam pytalam She co ona dawala Stasiowi, bo on też "skazowy". Ja kupilam po taniosci, czyli Bebiko HA - pudelko 350g za 20PLN. Nie wiem jak to bedzie, wiec nie kupowalam droższego po prostu. Mam nadzieję, ze to mleko mu spasuje - pediatra powiedziała, że może po nim mieć pryszcze na twarzy, kolki, zielone kupy - i to norma - jak te objawy będą sporadyczne, albo zanikna z czasem to jestesmy w domu. Po tym zobrazowaniu mi tego co mnie czeka dostalam dzis nawału:P:-D

Mysio - a co? - też alergia czy tyłek pawiana? Moj jabłko uwielbia, ale połączenie mleka z jablkiem dorosłego też powali - tylek mu się robi czerwony od kwaśnej kupy chyba. Dwa dni z rzędu je juz sama kaszkę, ta od Ciebie i jest luz - widzę tylko, że jak zrobię za rzadką to pluje - gęstszą memła. Ale generalnie lubi, tzn. tylko kilka min wyrażajacych obrzydzenie na jedno karmienie;) Jak na razie tylko jablko pokochal miloscią żywą;)

Już znalazłam Flaurka pomyliłam wątek ...szalony dzień dziś i mały marudny ... Też bym chciała to bebiko bo kaszka z bobovity to żeby juz było na jednym ...a orientujecie się czy to bebiko ha jest w biedronie ..???
Anik juz doczytałam dzięks...
Dużo się teraz dowiedziałam ....i jutro bedę działać z kaszką na mleku ...:)

A u nas dzis sie pogoda zepsula okrutnie, ale za to ładne niebo jest nad Zielona Górą wieczorem.
:eek::eek::eek::eek:Patrząc na to zdjęcie mam lęk wysokości:zawstydzona/y:

Już znalazłam Flaurka pomyliłam wątek ...szalony dzień dziś i mały marudny ... Też bym chciała to bebiko bo kaszka z bobovity to żeby juz było na jednym ...a orientujecie się czy to bebiko ha jest w biedronie ..???
Anik juz doczytałam dzięks...
Dużo się teraz dowiedziałam ....i jutro bedę działać z kaszką na mleku ...:)
U mnie nie ma HA...

A co u nas?! DOBIJCIE MNIE!!!!:confused2:

Flaurka na pyszczku mu sie czerwone krostki znów robią... także teraz do 6 miesiąca nie podaje nic, nawet w wyjątkach gdy mnie nie ma w pobliżu i małego trzeba nakarmić... Tylko cyc i bebilon pepti w razie wielkiego W

reklama
suzi - no to rzeczywiscie bez meza i chusty trudno by bylo :-D Moj wredziolek sie wlasnie obudzil, obsikal sie a teraz utrudnia tacie nalozenie pieluszki :-pPozostaje mi tylko zyczyc spokojnej nocki Tobie i Twojemu Gadzikowi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry