reklama

Maj 2012

reklama
Yola - nie pij! bo dziec jeszcze bardziej Ci sie ozywi i Ci wogole nie da odetchnac :eek:

AS - nasza kudlata woli zabawe niz czulosci stety-niestety. A tak z innej beczki: znasz (albo ktoras z dziewczyn) jakies porzadne wydawnictwo z ambitnymi ksiazkami dla dzieci? Mnie wylecialy nazwy z glowy :baffled:

Na przemian sie wscieka i drzemie przy cycku. Dlugi dzien sie zapowiada...
Takie pierwsze to zawsze najlepsze były z serii :
Poczytaj mi mamo ,poczytaj mi tato.Jak kuba była mały to było wznowienie ,a teraz to pojęcia nie mam ....
Mogę poszczególne tytułu książeczek przytoczyć ,które warto kupić gdyby któraś z Was chciała.Mam na myśli te książeczki tekturowe dla maluchów .Na tę chwilę kupiłam małej tylko FP książeczkę interaktywną i u nas strzał w 10 :tak::-):-)

Co do książek to muszę kupić małemu przygody Mikołajka:) Widziałam dzisiaj w tvn i stwietrdzam, że klasyka a ja nie czytałam!!
OOO tak bardzo polecam !!!:-):-)

klasyke znam (Tuwim, Brzechwa i s-ka), Mikolajka tez i jestem jak najbardziej za :-) Ale moze powstalo cos nowego, rownie wartosciowego i zabawnego? Zwlaszcza dla ciut starszych dzieci, bo dla mlodszych wybor jest spory :tak:

Hej,

Ja na szybko, bo uczę mojego brata do jutrzejszego sprawdzianu z oświecenia, trochę tego jest przed nami...

As - podałam mięsko z jarzynkami, nie samo :) ale - dzięki Twoim radom Krzyś zjadł dzisiaj zupkę ugotowaną przeze mnie :D Ugotowałam jarzyny na parze i dołożyłam troszkę soku jabłkowego. Zjadł ze smakiem :) Dziękuję :*

Zanetaa - kochana, trzymaj się :* Hania już za niedługo będzie zdrowa. &&& za Bartusia :*

Zajrzę potem :))

reklama
A u nas dzis sie pogoda zepsula okrutnie, ale za to ładne niebo jest nad Zielona Górą wieczorem.

Załączniki

• IMG_3282.jpg
    IMG_3282.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 58

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry