reklama

Maj 2012

kugela ja nie wiem co to za pies nie udany taki szkodnik okrutny wszystko wynosi wszystkich zaczepia a ostatnio nawet szczekał na kółka od wózka a raz nawet wlazł mi pod wózek do tego koszyka:)

reklama
Witam. Też jestem majową mamą, niestety dopiero teraz trafiłam na to forum. Mam córcię Anitkę ur. 1 maja. Będę do Was zaglądać.
witaj :-) Rozgość się śmiało:tak:

Pieszczoszka jak się tak wie do raczkowania to teraz w Lidlu są rajstopki z abs-em na kolankach i stópkach właśnie do raczkowania.
Ja dzis byłam w lidlu i dosłownie pusti...jeden sweterek został z dziecięcych:baffled:

Witamy :-)
Bardzo serdecznie dziękuję tym które pamiętały :tak::-D I wielki soczysty buziak od Aluśka :-D

Chociaz troche Was doczytalam,Emmuska nie dala doczytac wiecej,Chce aby cala uwage skupiac na niej.Aaa i juz od tygodnia przewraca sie z pleckow na brzuszek i podnosi sama glowke.

Kasiula to psiaka masz fajnego;-)

anik my po mleczku z kaszka karmimy tak 3,5-4 po zupce co 2,5

witaj Emilka:))

Dopiero uśpiłam moje dziecię, mam nadzieję, że skutecznie. Miałam przed chwilą wizytę policji w domu. A było to tak:
Po kąpaniu troszkę późniejszym niż zwykle siedzę z Małą na łóżku i się karmimy na dobranoc. Ula już zasypia na cycu więc myślę sobie, że jeszcze 2-3 minutki i odkładam do łóżeczka. W chwili gdy o tym pomyślałam ktoś zadzwonił do drzwi. Zaklęłam w duchu bo Ula już spała a tu oczy jak 5 zł. Otworzyć poszedł mąż a za drzwiami stał pan z policyjną legitymacją pytający o nasze dziecko. Okazało się, że w Lubelskim matka porzuciła córeczkę zostawiając list w którym napisała, że dziewczynka urodziła się 18 maja tego roku (tak samo jak Ula), a że nie mają żadnych innych informacji na temat dziecka to w całej Polsce sprawdzają dziewczynki urodzone tego dnia. Policjant sprawdził jej "dokumenty", zrobił notatkę i poszedł a ja ratowałam się przy usypianiu chustą.

Dziwny koniec dnia. Mam nadzieję na spokojną noc, czego wszystkim majówką życzę.

Uściski dla małego Aliego z okazji 6 miesięcy:tak:, swoją drogą jak ten czas leci:szok:
Ja dziś pracowity dzień, Wojtek sobie z Olą poradził i jak wróciłam z sądu to oboje słodko spali:)
Dobrej nocy:-)

reklama
chciałam tylko Wam pożyczyć drogie majówki spokojnej nocy
przepraszam po raz kolejny że Was nie odwiedzam ale dużo wzięłam na siebie i trochę wszystko ciężko mi pogodzić, zaczęłam właśnie magisterkę i mam duże nadzieje na to że pociągne, do tego biegam na kurs angielskiego, no a jeszcze muszę z synem spędzać codziennie ok pół godziny na naukę i też po angielku to mogę tylko powiedzieć że u mnie teksańska masakra piłą łancuchową. Do tego mojego Amelcia daje popalić....
Alexiątko właśnie kataruje i trochę w nocy mamy przerwy w spaniu ale nie ma co narzekać

życzę wszystkim zdrówka, spokojnej nocki i miłego weekendu
dla potrzebujących &&&

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry