natalka1704
Fanka BB :)
Mysio ja tez ostatnio tak mam
ciezko mi nawet do kibla isc bo musi mnie widziec
niedlugo z pampersem bede chodzic
to chyba wlasnie ten lęk separacyjny w tym skoku teraz....
Olisiaa ja mam jeszcze 2 i pół pudelka mleka 1 wiec jak tylko zostanie mi ostatnie to zaczynam powoli 2 wprowadzac mysle ze pod koniec pazdz/poczatek listopada to nastapi ;-)
ciezko mi nawet do kibla isc bo musi mnie widziec
niedlugo z pampersem bede chodzic
to chyba wlasnie ten lęk separacyjny w tym skoku teraz....Olisiaa ja mam jeszcze 2 i pół pudelka mleka 1 wiec jak tylko zostanie mi ostatnie to zaczynam powoli 2 wprowadzac mysle ze pod koniec pazdz/poczatek listopada to nastapi ;-)
bo ja nie wiem :-(na urodziny dostala od nas perfum i zel pod prysznic taki komplet ...wiec chyba nie wypada sie powtarzac...i zupelnie nie wiemy co etraz kupić ....ja jej az tak dobrze nie znam wiec nie wiem co lubi itp a Michu to jak facet ...on nigdy nic nie wie co kupować
macie jakies pomysły ???
i to juz bardzo dlugo- juz nie pamietam kiedy mlody bawil sie dluzej jak 10 minut sam bez jeczenia!! i nie mam pojecia jak moge sobie z tym poradzic! czy wsadzic korki do uszu i sprzatac i gotowac- czy zarosnac brudem i gotowac cos na chybcika a byc z nim- boje sie ze sie tak przyzwyczai i bedzie taki zawsze- ze bede mu potrzebna do zabawy- ja tak nieeeee chhhhccceeee calyyy czasssss!!!!!:-(