Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mi tez nie gola sie wszystkie wloski idealnie i nawet nie musza byc wrosniete;-)My juz z zębem dlatego mogę się wypowiedzieć, u nas dziąsła były trochę rozpulchnione, ale to co wkleiłaś to jakaś masakra jestja ocipieje od tego marudzenia - jak rozpoznac zabkujace dziasla? Czy to wyglada tak - takie "kwadraciki" na dziaslach (zdjecie wyszukane w sieci)?
http://www.filura.de/images/baby zahnen 5.jpg
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow &&&

Na dziąsłach były takie kreseczki jakby fioletowe, bardzo delikatne.a co czytasz? ja bardzo lubię książki erotyczne,obecnie czytam "50 twarzy Greya" i mam dokładnie to samo,przeczytam kilka rozdziałów,nakręcę się i też potem zaciągam TŻta do łóżka ;-)poczytałam kilka rozdziałów książki i oczywiście męczy mnie napięcie powstałe w skutek scen erotycznych, muszę uwieść męża.. zastanawiam się tylko czy zasłużył na takie wykorzystywanie..
- na dole 2 takie "kwadraciki" i na gorze przynajmniej jeden (odkad zaczelam sie interesowac paszcza wredziolek przestal wspolpracowac i pokazywac
wiec sie nie doliczylam
)