reklama

Maj 2012

reklama
Hej dziewczyny ;-)

Ali &&&&&&&&&&

Flaurka
to poszalałas ..ja obstawiam cos na tle pokarmowym jednak...

Moj maluszek dziś konczy pół roczku :-):-):-) jak ten czas szybko leci ...:szok::szok::szok::szok: ...jak dla mnie za szybko:sorry2:

Dzisiaj jedziemu do M na wieś czyli odpoczniemy i maly bedzie w 7 niebie bo go wszyscy tam beda rozpieszczac :-D a w niedziele na imieniny do jego siostry;-) mam nadz ze nie bedziecie duzo pisały bo chcialabym was doczytac na spokojnie po weekendzie :-p

Kuba własnie zasnął a ja bym musiala sobie isc pofarbowac odrosty bo strasze już ...apo Haloween dawno:baffled::dry: i poszykowac torbe na wyjazd ....ja nie wiem jak to jest zeby na 2 dni zebrała sie cała torba rzeczy:baffled: i to wszystko prawie Kuby:dry:

miłego dnia i &&& za chorowitków wszystkich ;)

Flaurka - z Twojej listy najbardziej podejrzany wydaje mi sie Lenor - silne paskudztwo. Wogole plyny do plukania to jakis nietrafiony wynalazek, tzn. w sensie, ze sie ich po praniu nie splukuje, zostaja na odziezy i moge wlasnie podrazniac.

U nas noc ciezka. O 19 zasnal ale przed 20 sie obudzil i usypialismy go na zmiane do... polnocy :szok: Od 7:40jest "na nogach" a my razem z nim. Teraz marudzi niewyspany, my tez ledwo ledwo a pies podlamany, bo te wszystkie cyrki odbywaly sie kosztem jej spacerkow :confused2:

A jeszcze sie musze poskarzyc, ze dostalam pierwsza @ :wściekła/y: Mialam nadzieje, ze przy tak intensywnym cycaniu jeszcze pare tygodni bede miala spokoju a tu nic z tego :no: Czy jest jeszcze jakas majowka bez @?

czesc dziewczyny! za nami tez ciezka noc, Maly budzil sie co godzine a ja nie wiem o co mu chodzilo :( strasznie jestem niewyspana i glowa mi peka.

suzi, wracajcie szybko do domu i niech Was juz nie spotyka nic zlego, plis

kugela, ja tez jeszcze bez @ i niech tak pozostanie jak najdluzej :)

buziaczki dla naszych kolejnych polroczniakow - Kubusia i Nathanka :) :*

Flaurka, zaszalas. obys szybko znalazla winowajce.
a, i wszystkiego najlepszego z okazji Hubertusa dla Twojego synka :)
ja mojemu Hubercikowi nawet zyczen nie zlozylam bo od wczoraj sie do niego nie odzywam. tzn. za bardzo nie umiem sie na niego gniewac ale wkurzyl mnie wczoraj i staram sie byc twarda chociaz smiac mi sie chce ze kazdym razem gdy robi cos zeby odkupic swoje winy. a ja mu jeszcze ciasto imenienowe zrobilam, zreszta z przepisu andav :) chyba sama je zjem :P

milego dnia!!! ja zmykam tradycyjnie cos porobic pozytecznego zanim sie moj marudek obudzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry