Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysio - ja nie strasze bolesna @. Moja byla calkowicie bezbolesna i krotka (ciut krotsza niz przed porodem) Ja tylko jestem zla, ze wogole przyszla, bo myslalam, ze bede miala od niej jeszcze troche urlopu, skoro cycuje po 8-12 razy na dobe
Widze, ze duzo z Was jeszcze nie mialo malpy. Ja to mam pecha![]()

wiec po kolei, mam najwieksze dostepne na rynku - wysokosc 160 cm -sztuk 7
w salonie na poddaszu i sypialni w zespolenich po 3 (czyli tafla 2,5 X 1,6) pieknie to wyglada, oryginalnie i ja bym nic nie zmienila choc na necie duzo osob rezygnuje w tym projekcie ze srodkowego.
to czy bedzie komputer czy nie to najmniejszy problem, nie musisz nawet gniazdek rozmieszczac na etapie projektu, teraz wszystko pojdzie bezprzewodowo - ja mam w domu jakies 4-5 komputerow i jest luz.
i tez sie zastanow czy masz standardowe 90 cm czy cos innego bo do szerszych dochodza pozniej odpowiednie wzmocnienia, klamki zewnetrzne a co za tym idzie - KOSZT!!!
i nie powiem klimat daja niepowtarzalny- jak to mieszkanie na poddaszu- czysci je sie szybciutko, swiatlo tez odgrywa decydujaca role ( nie wyobrazam sobie ciemnego mieszkania) ale jeden mega minus jest taki ze szybko sie brudza! nie mieszkam przy ruchliwej ulicy ale po kazdym deszczu sa smugi, ktore mnie na przyklad mega wnerwiaja!! i to jedyny minus- no chyba ze jeszcze koszt rolet czy zaluzji- co tam bedziecie chcieli.