czarnula83
Fanka BB :)
Dziś właśnie dowiedziałam sie ze termin mojego porodu przypadnie na połowę kwietnia, poniewaz będe miala planowane cc na poczatku 38tc., ale i tak zostaję z Wami![]()
ooo a czemu tak sie stalo?
mam nadzieje ze wszystko u Ciebie ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziś właśnie dowiedziałam sie ze termin mojego porodu przypadnie na połowę kwietnia, poniewaz będe miala planowane cc na poczatku 38tc., ale i tak zostaję z Wami![]()
Martaik a czemu kochana CC? &&&&&&&&&&&&&&&Dziś właśnie dowiedziałam sie ze termin mojego porodu przypadnie na połowę kwietnia, poniewaz będe miala planowane cc na poczatku 38tc., ale i tak zostaję z Wami![]()
Martaik a czemu kochana CC? &&&&&&&&&&&&&&&
Co tam dziewczyny u Was? Jak samopoczucie ?
Wszystko okRozmawialam z przyjacielem mojego meza ktory jest ginekologiem i pracuje w szpitalu w ktorym urodziłam Stasia i zamierzam urodzić jego Braciszka, w tym szpitalu rutynowo wykonuje się drugie cc jesli czas miedzy jednym a drugim porodem jest tak krotki a pierwszy porod byl cc. Jedynie na wyrazna prośbę pacjentki mozna probowac rodzic sn. Ja marzylam o drugim cc wiec jest mi to bardzo na ręke
nie mniej jednak nie czekaja wtedy az rozpocznie sie akcja porodowa poniewaz skurcze mogłyby rozerwać macicę, wykonuje sie ciecie, gdy ciaza jest donoszona, czyli po zakonczonym 37tc. ja pierwsze cc zniosłam doskonale, mam wysoki próg bólu i szybciutko się goję, wiec mam nadzieje przezyc porod w miare bezbolesnie
A co nie mniej wazne Stas urodził sie niewymeczony i pomimo wagi 2210 otrzymal 10 punktów, uwazam ze cc jest dobre takze dla dziecka.
zgadzam się z toba jak najbardziej ja tez miałam pierwsze ciecie chociaz pragnęłam urodzic sama ,miałam bardzo wysokie cisnienie i zakonczyło sie cc teraz również chcę mieć cc, bardzo szybko doszłam do siebie mój synek był piękny, niewymęczony a i ja miałam spokój psychiczny że nie zaplacze sie w pępowinę czy jakieś niedotlenienie.pozdrawiamWszystko okRozmawialam z przyjacielem mojego meza ktory jest ginekologiem i pracuje w szpitalu w ktorym urodziłam Stasia i zamierzam urodzić jego Braciszka, w tym szpitalu rutynowo wykonuje się drugie cc jesli czas miedzy jednym a drugim porodem jest tak krotki a pierwszy porod byl cc. Jedynie na wyrazna prośbę pacjentki mozna probowac rodzic sn. Ja marzylam o drugim cc wiec jest mi to bardzo na ręke
nie mniej jednak nie czekaja wtedy az rozpocznie sie akcja porodowa poniewaz skurcze mogłyby rozerwać macicę, wykonuje sie ciecie, gdy ciaza jest donoszona, czyli po zakonczonym 37tc. ja pierwsze cc zniosłam doskonale, mam wysoki próg bólu i szybciutko się goję, wiec mam nadzieje przezyc porod w miare bezbolesnie
A co nie mniej wazne Stas urodził sie niewymeczony i pomimo wagi 2210 otrzymal 10 punktów, uwazam ze cc jest dobre takze dla dziecka.
Ja też czasami się tym martwieDziś właśnie dowiedziałam sie ze termin mojego porodu przypadnie na połowę kwietnia, poniewaz będe miala planowane cc na poczatku 38tc., ale i tak zostaję z Wami![]()
a dobrze
troche sie martwie ze nie mam zadnych dolegliwosci![]()
No to dobrze że wszystko okWszystko okRozmawialam z przyjacielem mojego meza ktory jest ginekologiem i pracuje w szpitalu w ktorym urodziłam Stasia i zamierzam urodzić jego Braciszka, w tym szpitalu rutynowo wykonuje się drugie cc jesli czas miedzy jednym a drugim porodem jest tak krotki a pierwszy porod byl cc. Jedynie na wyrazna prośbę pacjentki mozna probowac rodzic sn. Ja marzylam o drugim cc wiec jest mi to bardzo na ręke