paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Dziewczyny wy mnie nawet tymi serniczkami, 3bitami nie denerwujcie, bo wirtualnie podusze
Ja tam mogę co najwyżej jogurt raz dziennie, poza dniem warzywnym i cytrusy 4 razy w tygodniu!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahaha no w koncu na każdą musi trafic "olanie " nie ty pierwsza nie ostatnia :-) połowa forum juz by musiała focha strzelić
ja juz wczesniej pisałam ze jak chce sie czasem uzyskac jakąs odpowiedz to trzeba pisać do upadłego

Chciałam Wam tylko życzyć miłego weekendu, za potrzebujące mocne kciuki, dla dużych i małych chorowitków dużo zdrówka i ogólnie przesyłam dobre myśli dla wszystkich:-)
masakra po prostu... już jest trochę lepiej, ale max co dzisiaj mogę zjeść, to Krzysiowa kaszka na obiad 
spoko, ja też nieraz się balam, ze ktoś odnajdzie me wpisy tutaj, ale zlewam to
kłamstwa nie piszę 
tym bardziej, ze nie wciskacie mamie siłą dziecka, a ona sama chce - my z mężem 13 października byliśmy na weselu, Krzysiek całą noc spędził z moimi rodzicami - pięknie zasnął, spał popisowo - cud, miód i orzeszki
Wy się odstresujecie, odpoczniecie i będzie ok. A możesz się umówić z mamą, że gdyby cokolwiek się działo - wracacie do domu
Ja w przyszłą sobotę podrzucam Krzysia moim rodzicom - co prawda wrócimy do nich na noc, ale oni z nim będą siedzieć od 16, wykąpią, nakarmią - uśpią 
J.O teraz takim żółwiem się bawi co się go za szyję ciągnie gra ,świeci i się kręci ,a ona odkryła,że paluszkami też można kręcić.Lego też mamy.Na początek Primo potem duplo i po chłopakach dwie torby tych normalnych małych pewno sporo z tego Borys dostanie ale to jeszcze trochę czasu czyli około 5-6 lat musi minąć.Chrzestni się zapowiadali więc jakaś niespodzianka będzie