andav
Fanka BB :)
kugela ja jeszcze w tym kierunku nic nie robilam- maly na razie ma obywatelstwo niemieckie- a moze miec dwa? ja tez moge miec dwa? bo cos slyszalam ze gdybym ja chciala niemieckie musialabym zrezygnowac z polskiego a z tego nie zrezygnuje- tak samo jest z dzieckiem? ja nie mam pojecia.andav - maz to beztalencie jezykowe (mimo zapalu)Za to pralke umie naprawic :-)
Wlasnie, apropos Niemcow: jak rozwiazalas kwestie polskiej metryki? Ja mam podwojne obywatelstwo ("z urodzenia"), maz to 100% Niemiec, slub zawarlismy w DE, dziec urodzony w DE - akt slubu umiejscowilismy w PL ale dziecia poki co nie, bo nam bylo za daleko i jeszcze Oli w PL nie bylPowinnam zadzwonic do polskiego konsulatu w Berlinie ale zapomnialam
![]()
Witajcie, ja już w pracy a Ninka u babci z całym majdanem. U mnie noc dziś dość dziwna, nie pamiętam ile razy wstawałam , ale chyba z 4. W końcu mala wylądowała w łóżku i spałymy razem, ale wierciła się niemiłosiernie, z boku na bok. Jestem trochę niewyspana.
Ok, idę nauczać, a później szybko do domu, bo dziś goście no i ten 3bit w lodówce też mnie już kusi.
i co jak zaprzestanę cycowania to też będę się martwiła o szwy??? Teraz ważę 54kg i dobrze mi z tym, nie mam tendencji do tycia, chyba, że sie obżeram, a potrafię o robić bardzo dobrze. I co myślicie, że przytyję jak przestanę?
noooo z waga 54 to ja bym sie nie martwila ze przytyje :-) kobieto ja jestem 20 kg ciezsza od ciebie i wiecej nie che

Anik a krzysia nie strulo? losos dobra ryba- ciekawe co cie tak po niej strulo
a ja dostalam okres:-

Powinnam zadzwonic do polskiego konsulatu w Berlinie ale zapomnialam 
już się martwię ile niebawem przemeblowań nas czeka.
Moze to byla panierka (z jajkiem cos nie halo?) czy jakis dodatek? Co by to nie bylo wspolczuje 
Nie dla mnie takie jazdy z ogrzewaniem, bo ja zmarzlak jestem