reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Psychologię- ale marzyła mi się psychiatria. Tylko za leniwa jestem, żeby 6 lat medycynę studiować i wybrać tak mało "medyczną" specjalizację

Kocham ten zawod...wybralam go bo od dziecka lubilam sluchac ludzi...i tak mi zostalo....wstyd sie przyznac ale to juz ponad 10 lat:zawstydzona/y:
Jak ja bym chciala wrocic do pracy ale narazie musze odczekac az Sarah chociaz do przedszkola pojdzie po skonczeniu 2 lat.

Suse- zleci ten czas nie wiadomo kiedy. A zawód- sama nie wiem kiedy go wybrałam, ale to jakoś w liceum dopiero było. No i cieszę się, że mam pracę w tym zawodzie bo u nas niestety ciężko z robotą dla psychologów a raczej z etatami.

Przenies sie do De....tutaj pelno znerwicowanych niemcow ktorzy maja pod jednym bokiem adwokata a pod 2 gim psychologa...jesli ktos chcial by sie dorobic to napewno dobry zawod :)

to chyba u Was Suse - ci tutaj u nas jak chca sie rozladowac to sie awanturuja z sasiadami, do adwokata czy psychologa by sie wstydzili pojsc (a wiekszosci i tak na to nie stac) :-p

Kugela to gdzie ty mieszkasz?;-)
U mnie we wsi wstyd ze sasiadami zaczynac...ja mam do okola samych inzynierow ,prezesow,i same garniturki...Przeprowadzilam sie niedawno na nowe osiedle ze wzgledu na adopcje...musielismy wszystko zmienic...dluga historia:)

reklama
Suse - my mamy z jednej strony sasiada lekarza a z drugiej elektryka. Inzyniera mam w domu (malz). Sasiedzi w wieku od oseska do emeryta. Jak w socjalizmie - wszystkie warstwy spoleczne i grupy wiekowe pod jednym dachem :-pU nas jeszcze swiat jest normalny: dzieci sie bawia na publicznych placach zabaw, mlodziez drze japy pijana wracajac z imprezy a emeryci maja zmarszczki zamiast liftingu :tak:

Do góry