ale Grey jest fikcja a nie forum mlodych mam. Chyba nikt nie oczekuje, ze bedziemy tu omawiac techniki BDSM 
Joasia - grupa na fb jest zamknieta dla obcych "podczytywaczy", ktorzy mi osobiscie nie specjalnie przeszkadzaja (zwlaszcza, ze na bb jestesmy pod nickami) ale za to dostepna dla wszystkich innych i to pod wlasnymi nazwiskami - takie pogwalcenie danych osobowych jakie odchodzi na fb jest fenomenem na skale sieci www - ja w kazdym razie (jak nietrudno zauwazyc) chronie tam swoja prywatnosc rekami i nogami ;-)

Joasia - grupa na fb jest zamknieta dla obcych "podczytywaczy", ktorzy mi osobiscie nie specjalnie przeszkadzaja (zwlaszcza, ze na bb jestesmy pod nickami) ale za to dostepna dla wszystkich innych i to pod wlasnymi nazwiskami - takie pogwalcenie danych osobowych jakie odchodzi na fb jest fenomenem na skale sieci www - ja w kazdym razie (jak nietrudno zauwazyc) chronie tam swoja prywatnosc rekami i nogami ;-)

(nigdy tak dlugo nie spal) z jedna pobudka na mleko o 3 wiec jestem mega wyspana. Musialam wskoczyc do sklepu bo wczoraj zapomnialam kupic papryke konserwowa i to co sie dzieje w sklepach mnie zszokowalo, kolejki jak by ktos zadarmo dawal.
ale ze nie bylo w innym mojego rozmiaru i cena tez niska to nie wybrzydzałam :-) Więc wigilie i świeta spędze w sukienkach na czerwono
musiało go strasznie boleć:-(dostał nurofen i śpi własnie