reklama

Maj 2012

reklama
ja cicho też nie potrafię być:-p zbliżenia w sypialni w nocy nie należą do łatwych bo bym małemu jeszcze w śnie przeszkadzała:zawstydzona/y:
katasza no wiesz ty co takie nudne jesteśmy??:-p:-D my tylko oględnie piszemy bo wstyd trochę tutaj na otwartym:-p:laugh2:
u nas nocka normalnie czyli bez zakłóceń ze strony małego teraz właśnie ma drzemkę a my zmykamy na zakupy i pierworodnego z teściową zostawiamy bo nie ma co go w ogóle brać ze sobą bo już widzę te tłumy:crazy: no ale musimy jeszcze prezenty dla mojego siostrzeńca i bratanka S kupić.

No cieżko przy dziecku się kochać zeby je nie obudzić. My w dzien jak Laura na chwile śpi dajemy ją do drugiego pokoju i zamykamy dzwi hehe:)

martusia my sie dopiero rozkręcamy dlatego może dla niektórych nudno :P

Hehe laski :-D tutaj trochę kicha, że każdy, nawet niezalogowane osoby, mogą czytać, co piszemy :-( Na fb możemy ewentualnie pisać na takie tematy - tam jest zamknięta grupa :tak: I można do niej jeszcze dołączyć :tak:

Noc - masakra. Krzysiek znowu je w nocy, wczoraj Maciek o 1:30 leciał szykować mu mleko, a potem o 6:30 znowu :eek: Nie wiem, co mu się porobiło :eek:Do 1 jest względny spokój ze spaniem, a potem - obłęd...:confused2::confused2::confused2:

grupa zamknieta jest na prawde zamknieta -od przynajmniej 9-10 miesiecy nikt nowy nie dolaczyl i chyba z polowa dziewczyn nie ma tam wstepu :baffled:

Katasza - to napisz nam dla przykladu cos na prawde goracego od siebie, zeby podniesc temperature dyskusji :-p

Ja z kolei jestem cicha - i to im mi lepiej tym bardziej sie koncentruje i nie rozpraszam dzwiekami :sorry:

Kugela- kiedy mi ekshibicjonizm internetowy słabo odpowiada ;-) I nie chodzi o to, że jakaś pruderyjna jestem. Ot po prostu nie lubię się licytować sprawami łóżkowymi.

Katasza - ale skoro juz ocenilas nasze historie jako "cienkie" to powinnas pokazac jak sie pisze goraco :tak: Konstruktywna krytyka z pozytywnym przykladem jest wiecej warta niz defetystyczne marudzenie :-p

Ja sie Wam dziwie, dziewczyny, ze czujecie sie "bezpieczniej" na fb. Toz to typowy portal "szpiegowski" - juz dyskretniej bym sie czula wywieszjac transparenty z fragmentami z bb w naszej miescinie, niz piszac tam ;-)

kugela ale grupa na fb jest zamknięta i nikt poza osobami do niej należącymi nie ma do niej wglądu. A tu na otwarym to każdy może sobie wejść i poczytać nawet bez logowania się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry