Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

;-)

Mąż złapał od młodej a ja też jakaś niewyraźna
Masakra
my jedziemy do siostry Micha tak jak w zeszlym roku ;-)Witam
My dzisiaj jedziemy do moich rodziców, a jutro do chrzestnej młodego. Nocka super - u nas w łóżku...Macie już sprecyzowane plany na Sylwestra?
ja chceDziewuchy - mam Greya 3 - któraś chętna?
gratulacje az 4 zebiszczyDobry wieczór
Zajrzałam dzisiaj Krzysiowi w buziałke - jemu szły 4 zęby naraz!Ma już górne dwójki i lewą jedynkę na wierzchu, prawa dopiero się przebija... Już znam przyczynę nocnych pobudek i pchania się do nas do łóżka... Mam nadzieję, ze jak mu wyjdą, to i spanie wróci do normy.
No i wziął i na kolana buchnął, przy mojej i swojej rodzinie, tak więc jestem jakby narzeczona - kolejny tytuł mi doszedł![]()

No, no aura świąteczna na Leszka podziałałaNo i wziął i na kolana buchnął, przy mojej i swojej rodzinie, tak więc jestem jakby narzeczona - kolejny tytuł mi doszedł![]()
Super! No i rzecz jasna gratulować 
OOOOoooooooooooo!Witam po swietachno coz przydala by sie dieta po tych smakolykach ale ... UWAGA!!!! Jestem w ciazy
test dzis pozytywny
ale dziwnie
![]()
No serdecznie gratuluję
I jak zajrzalam mu do paszczy to dolne jedynki juz prawie widać, do tego mega rozpulchnione i znów te nieszczęsne "kwadraciki" pojawiły sie w miejscu dolnych 2 i 3
górnych 1 i 3
Wiec czekam cierpliwie az pewnego pięknego dnia uraczy mnie prawie pełnym uzębieniem: : Wink: