reklama

Maj 2012

Sporo piszecie.Dla Alego i suzi && zdrówka:tak:.As Kuba dzielny chłopaczek i jak szybko umie się znaleźć w nowej sytuacji:-D.Zaneta ,a ja bym samą podpaskę dyskretnie na wierzchu przy CO zostawiła niech się dziady napatrzą;-).Pieszczoszka moja pije niewiele ale raczej kaszki nie samo mleko mi bebiko starcza na 5 -6 dni gotuję na nim laną kluseczkę i daję z kaszkami ryżowymi kleikami itp.Jajniki mogą Cię boleć z przeziębienia.Wszystkim chorującym życzę zdrówka.PS Amelka wczoraj wieczorem złapała się cycka tzn 1 minutę to trwało ale ja i tak się cieszę bo jakieś przeciwciała pewno wypiła:-)

reklama
Witam sie i ja

u nas nocka znowu srednia bo maly przez katarke znowu marnie spał , o 3 podbudka i oczy jak 5 zł :eek: potem po 6 znowu i tez był jakis płaczliwy , jesc nie chcial , jakos go uspilam i do 9 jeszcze ponynalismy . Obudzil sie całe szczescie w lepszym humorze . Dzisiaj po 13 do lekarza zobaczymy czego sie dowiemy nowego.

Anik
dla Krzysia naj naj naj :***

Dusia i inne chorowitki duuuuzo zdówka i cierpliwości :***

Pieszczoszka mój pije 3 razy dziennie mleko ale z dodatkami i mysle ze przez dłuzszy czas tak juz zostanie a moze sie nawet zmneijszy do 2 razy. poki co przez ta chorobe wypija mniej niż normalnie. a nam bebiko starcza tez jakos na 5-6 dni .
Ja tam na dole normalna bo cc miałam :-D a z jajnikami nie pomoge ,przejdz sie do lekarza niech ci usg zrobi. No w owulacje moga boleć ale 2 razy w miesiacu raczej jej nie masz .

Nie wiem co komu jeszcze bo jestem zakręcona od samego rana przez ta nocke .

miłego dnia wszystkim :****

As - ja Cię podziwiam, bo w takiej sytuacji nie dałabym rady, znaczy takie problemy z dzieckiem. ile to musi kosztować cierpliwości i sił praca z Kubą.. mnie to po prostu przeraża. dobrze, że Kuba ma taką mamę!

azula - uwielbiam Cię:) pomysł niezły, ale jednak się nie odważę i wiadomo - później będzie jazda, że robię w domu "syf i malarię" :) myślę, że zorientują się za kilka miesięcy, że jednak mi brzuch nie rośnie, bo "już urósł jak na drugi, trzeci miesiąc", i co z tego, że wtedy nie widać, a mnie samej brzuch rośnie od 5m? oni wiedzą lepiej:)

Pieszczoszka - gdzieś o tym pisałam... hmm.. na rozszerzaniu diety?
oczywiście, że dzieci będą jadły mniej mleka, dojdzie do 2razy dziennie na śniadanie i kolację (plus oczywiście np. kanapka). tyle smacznych rzeczy jest na świecie, a Ty jej każesz jeść mleko? tak właśnie pomyśli:P
Bartek odrzucił butelkę jak skończył roczek, bo chciał jak my pić ze szklanki i od tej pory nie tknie mleka, bo mleko było ściśle związane z butelką, nie pomagało nic - mleko czekoladowe, waniliowe,kakao, z kubka, szklanki - nic. dlatego teraz Hani robię czasem mleko i daję do picia z kapka żeby mi nie powiązała mleka z butlą i nie odrzuciła jak Barti.

Dziewczyny, czy któraś z Was może próbowała mleko następne Babydream z Rossmana ( jeśli juz o tym było tp przepraszam)? Ma dobrą cenę (tak jak i obiadki i deserki) ale chciałam zapytać czy któraś je podaje?

Witajcie :)

Noc cudna :) z nami w łóżku, ale nieważne, wyspałam się!!! :)

Dziękujemy za buziaczki i życzonka - te 8 miesięcy zleciało tak szybko, że aż nie do uwierzenia...

dusiu - nie pomogę, bo my na Bebiko2...

Buziaczki :)

Mój pije mleko 3 razy dziennie. No i kaszka z mm na wieczór... Puszka 800g starcza mi spokojnie na prawie 2 tyg:) Pamiętam czasy kiedy taka puszka wystarczała na 4 dni... Ale był głodomor:)

Dusiu mój tylko Bebilon pije, a innego nie próbowałam nawet, ale trzeba będzie znaleźć jakiś tańszy zamiennik, bo prawie 50 zł za puszkę to trochę dużo:((

Żanetko Twoi dziadkowie po prostu w kabarecie mogliby występować:) Nie oni Twoje dzieci żywią, nie oni je ubierają, więc nie oni będą decydować o ich liczbie:) A zdjęcie zrobi mój mąż za chwilę i jak wróci do domu to je wrzucę:) szkoda by było jabyś się udusiła:)

Jutro już dzień 0... Ale mi będzie Was brakować. Czuje się trochę jakby ktoś mi przyjeciela zabierał:(((

Anik dla Krzysia* swoją drogą nie bardzo się orientuję więc jakbym coś przeoczyła dla wszystkich dzieciaczków buziaczki:-).Ja też nie pomogę u nas w okolicy nie ma Rossmana jest biedronka ,i my też na Bebiko2 lecimy:tak:

Chyba zaryzykuje z tym mleczkiem, do tej pory jak dawałam jej mm było to też bebiko 2. To z Rossmana kosztuje bodajże 16zł ale jest go więcej niz bebiko. Obiadki z Rossmana jej podchodzą więc może i mleczko też zasmakuje:)
Wszystkiego naj dla Krzysia:)

reklama
Przywitam sie po dlugim czasie i tutaj- ja was czytam oczywiscie tylko z tym pisaniem kiepsciutko :zawstydzona/y: Dziekuje wszystkim co o mnie pytaly- milo mi bylo to czytajac :*******

Suzi kochana ja za was trzymam nieustajaco &&&&&&&&&&&& -jak dlugo jeszcze beda was sie te choroby trzymaly :-(
Zaneta- dzeikuje za Greya :*
Olisiaa ja tez poprosze o dietke:tak:
Flaurka nie uciekaj- ja cie lubieeeeeeeeeeeeeeee i nie zniose twego braku :no::-(:-(:-(:-(:-( i spoznione gratulacje dla narzeczonej :*

Jeanta i dla ciebie gratulacje z okazji brzuszka :tak: oj to rzeczywiscie moze byc dziewczynka bo skoro w sama owulke trafiliscie to bardzo duze prawdopodobientwo- tez chce miec coreczke jeszcz i wlasnie slyszalam ze jak sie w owulke strzeli to bedzie dziewczynka- zobaczymy czy sie u was sprawdzi :-p:tak:

A co u Drasi???????? dawno jej tu nie bylo :(
My tez chorzy- ja lecze przeziebienie i emigracyjna depreche- mlody zapalenie oskrzeli po raz x-ny wiec wszystkim chorym zycze zdrowia!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry