azula
Fanka BB :)
Sporo piszecie.Dla Alego i suzi && zdrówka
.As Kuba dzielny chłopaczek i jak szybko umie się znaleźć w nowej sytuacji
.Zaneta ,a ja bym samą podpaskę dyskretnie na wierzchu przy CO zostawiła niech się dziady napatrzą;-).Pieszczoszka moja pije niewiele ale raczej kaszki nie samo mleko mi bebiko starcza na 5 -6 dni gotuję na nim laną kluseczkę i daję z kaszkami ryżowymi kleikami itp.Jajniki mogą Cię boleć z przeziębienia.Wszystkim chorującym życzę zdrówka.PS Amelka wczoraj wieczorem złapała się cycka tzn 1 minutę to trwało ale ja i tak się cieszę bo jakieś przeciwciała pewno wypiła:-)
.As Kuba dzielny chłopaczek i jak szybko umie się znaleźć w nowej sytuacji
.Zaneta ,a ja bym samą podpaskę dyskretnie na wierzchu przy CO zostawiła niech się dziady napatrzą;-).Pieszczoszka moja pije niewiele ale raczej kaszki nie samo mleko mi bebiko starcza na 5 -6 dni gotuję na nim laną kluseczkę i daję z kaszkami ryżowymi kleikami itp.Jajniki mogą Cię boleć z przeziębienia.Wszystkim chorującym życzę zdrówka.PS Amelka wczoraj wieczorem złapała się cycka tzn 1 minutę to trwało ale ja i tak się cieszę bo jakieś przeciwciała pewno wypiła:-)
potem po 6 znowu i tez był jakis płaczliwy , jesc nie chcial , jakos go uspilam i do 9 jeszcze ponynalismy . Obudzil sie całe szczescie w lepszym humorze . Dzisiaj po 13 do lekarza zobaczymy czego sie dowiemy nowego.
Dziekuje wszystkim co o mnie pytaly- milo mi bylo to czytajac :*******
:-