• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Zaneta ty to masz na prawdę przeboje ,wyobrażam sobie ile nerwów zjesz ...

Mój mały też na bebiko 2 ale u nas idzie bardzo dużo tego mleka 500 g starcza na 4-5 dni bo mały pije też w nocy ze 3 razy po 100 ml i w dzień też często ale po 100 ml muszę go przestawić by pił rzadziej a więcej

reklama
Andav w owulkę to chłopak. Męskie plemniki są szybkie, żeńskie długo żyją:) Więc na dziewczynkę to trzeba przed:) Ale od każdej reguły są wyjątki. Na forum wyczytałam, że najważniejsza jest dieta, bo to jak się odżywaimy ma wpływ na śluz, a śluz sprzyja albo jednym plemnikom albo drugim:) Na dziewczynkę trzeba jeść dużo nabiał8u, specjalny zestaw witamin i wspomagaczy jest. Ogólnie prawda jest taka, że ja się rzeczywiście odżywiałam "na chłopaka", więc może coś prawdy w tym jest:)

Paulina serio??? a to widzisz ja wlasnie odwrotnie slyszalam- ze plemniki na dziewczynki sa szybsze :) ale nie wglebialam sie jeszcze w temat ;-) a wy jakos planujecie co byscie chcieli czy jest wam to obojetne?

Witajcie melduję że żyjemy ale mamy pewne rzeczy do zrobienia i dlatego tak mnie mało a poza tym internet szwankuje i dziś byli panowie i coś pomajstrowali i na razie jest:-) U nas ok nic specjalnego się nie dzieje:-)
Dla wszystkich chorowitków dużych i małych zdrówka:-)
Zanetta gratuluje @ a Paulinka tobie życzę owocnych starań:-)
Buziaki dla wszystkich miesięczniaków:-)
Suzi mocne kciuki za Was:-)
Miłego popołudnia:-)

Andav nie powiem fajnie jakby była parka:) Ale jak będzie drugi chłopak to też będziemy zadowoleni:) w sumie to teraz jest nam bardziej obojętne co byle by było:) Ł. bardzo chciał syna, więc ma i teraz co będzie to się będzie cieszył. Ja miałam z kolei parcie na dziewczynkę, ale już mi przeszło:)

Witajcie Majoweczki,nie doczytuje,nie pisze za wiele,melduje ze zyjemy.
Dzieciaczki ok,ale Leo zdecydowal sie jednak budzic w nocy 2razy i nie ma zmiluj sie:-(Im starszy tym wiecej sie w nocy budzi,no przykro mi z tego powodu bo zaczynam chodzic niewyspana.Za to w dzien wszedzie go pelno,laba sie skonczyla:sorry:
Jestesmy w trakcie szybkiego poszukiwania mieszkania,bo mam naprawde juz dosc,siadaja mi nerwy,co rusz sie cos sypie,co rusz jakies nowe skupisko grzyba.Nie moge sie tez dostac do zadnego neurochirurga a musze,bo kregoslup tak dokucza,ze leki zaczynaja nie dzialac,a nawet u prywatnego jest oczekiwanie pare tyg,chyba ze mam "parcie" to 50% extra,a na to mnie juz by nie bylo stac (ok.350e:szok:).Cos mi sie jednak wydaje,ze na tym sie skonczy :confused2:
Mysle o Was,zycze powodzenia i odezwe sie...jak tylko znajde chwile,dobry humor i chec:sorry:
(p.s.ktos mi powiedzial,ze wchodze czesto na fb bo wychodzi ze jestem na czacie,otoz moje kochane,ja nie wchodze,ale mi sie laczy moj smartphone samodzielnie z czatem na fb i nie wiem jak zlikwidowac ta opcje:-p)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry