reklama

Maj 2012

Zaneta ty to masz na prawdę przeboje ,wyobrażam sobie ile nerwów zjesz ...

Mój mały też na bebiko 2 ale u nas idzie bardzo dużo tego mleka 500 g starcza na 4-5 dni bo mały pije też w nocy ze 3 razy po 100 ml i w dzień też często ale po 100 ml muszę go przestawić by pił rzadziej a więcej

reklama
Andav w owulkę to chłopak. Męskie plemniki są szybkie, żeńskie długo żyją:) Więc na dziewczynkę to trzeba przed:) Ale od każdej reguły są wyjątki. Na forum wyczytałam, że najważniejsza jest dieta, bo to jak się odżywaimy ma wpływ na śluz, a śluz sprzyja albo jednym plemnikom albo drugim:) Na dziewczynkę trzeba jeść dużo nabiał8u, specjalny zestaw witamin i wspomagaczy jest. Ogólnie prawda jest taka, że ja się rzeczywiście odżywiałam "na chłopaka", więc może coś prawdy w tym jest:)

Paulina serio??? a to widzisz ja wlasnie odwrotnie slyszalam- ze plemniki na dziewczynki sa szybsze :) ale nie wglebialam sie jeszcze w temat ;-) a wy jakos planujecie co byscie chcieli czy jest wam to obojetne?

Witajcie melduję że żyjemy ale mamy pewne rzeczy do zrobienia i dlatego tak mnie mało a poza tym internet szwankuje i dziś byli panowie i coś pomajstrowali i na razie jest:-) U nas ok nic specjalnego się nie dzieje:-)
Dla wszystkich chorowitków dużych i małych zdrówka:-)
Zanetta gratuluje @ a Paulinka tobie życzę owocnych starań:-)
Buziaki dla wszystkich miesięczniaków:-)
Suzi mocne kciuki za Was:-)
Miłego popołudnia:-)

Andav nie powiem fajnie jakby była parka:) Ale jak będzie drugi chłopak to też będziemy zadowoleni:) w sumie to teraz jest nam bardziej obojętne co byle by było:) Ł. bardzo chciał syna, więc ma i teraz co będzie to się będzie cieszył. Ja miałam z kolei parcie na dziewczynkę, ale już mi przeszło:)

Witajcie Majoweczki,nie doczytuje,nie pisze za wiele,melduje ze zyjemy.
Dzieciaczki ok,ale Leo zdecydowal sie jednak budzic w nocy 2razy i nie ma zmiluj sie:-(Im starszy tym wiecej sie w nocy budzi,no przykro mi z tego powodu bo zaczynam chodzic niewyspana.Za to w dzien wszedzie go pelno,laba sie skonczyla:sorry:
Jestesmy w trakcie szybkiego poszukiwania mieszkania,bo mam naprawde juz dosc,siadaja mi nerwy,co rusz sie cos sypie,co rusz jakies nowe skupisko grzyba.Nie moge sie tez dostac do zadnego neurochirurga a musze,bo kregoslup tak dokucza,ze leki zaczynaja nie dzialac,a nawet u prywatnego jest oczekiwanie pare tyg,chyba ze mam "parcie" to 50% extra,a na to mnie juz by nie bylo stac (ok.350e:szok:).Cos mi sie jednak wydaje,ze na tym sie skonczy :confused2:
Mysle o Was,zycze powodzenia i odezwe sie...jak tylko znajde chwile,dobry humor i chec:sorry:
(p.s.ktos mi powiedzial,ze wchodze czesto na fb bo wychodzi ze jestem na czacie,otoz moje kochane,ja nie wchodze,ale mi sie laczy moj smartphone samodzielnie z czatem na fb i nie wiem jak zlikwidowac ta opcje:-p)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry