annte
Ninkowa Mama
Jeanta, masz rację. Ja mam rodzenstwo, ale o 15 lat starsze, więc wychowywałam się właściwie jak jedynaczka. Mam kuzynostwo w swoim wieku, ale jakoś nigdy nie było super kontaktu, może właśnie dlatego jestem jaka jestem.
Poza tym trzydziestka już stuknęła w tym roku, więc zegar biologiczny cyka i zwalnia. R. jest o 4 lata młodszy może dlatego ta jego zmienność i nie zdecydowanie.
I zawsze marzyłam o piętrowym łóżku.
Poza tym trzydziestka już stuknęła w tym roku, więc zegar biologiczny cyka i zwalnia. R. jest o 4 lata młodszy może dlatego ta jego zmienność i nie zdecydowanie.
I zawsze marzyłam o piętrowym łóżku.
:-)
A lozko pietrowe to raczej koniecznosc metrazowa niz przyjemnosc: na dole jest ciemno nawet w dzien a na gorze duszno nawet zima - mnie ten wynalazek zdecydowanie nie przypadl do gustu 

Ja kiedys troche randkowalam z gosciem 8 lat ode mnie starszym i sie czulam przy nim sama staro, choc bez wyraznych obiektywnych przyczyn
Nie wiem jaka Ty mialas resekcje ale u mnie wycieli 1/3 zeba, dlubali w szczece (tj. dokladniej w zuchwie) prawie zemdlalam w fotelu (choc nie bolalo). I dlatego tak trudno mi sie pogodzic, ze tyle trudu na nic