kasiula222
Fanka BB :)
Hej u nas noc lepsza od poprzedniej ale bez rewelacji ...
Pieszczoszka i jak Laura dzisiaj się zachowuje bo u nas ciąg dalszy marudzenia i już mam dość ....
zaneta mam tak samo jak ty wieczorem szkoda mi iść spać bo tyle mojego odpoczynku
Dziewczyny dobrze że istnieje takie coś jak bb i fb bo tu można się wyżalić i ponarzekać , fajnie mieć wirtualne koleżanki
chociaż przez internet jest jakiś kontakt z dorosłymi istotami ..
Przygnębia mnie ta zima i ciągłe marudzenie małego , niech już się przebiją te zęby i wróci moje grzeczne dziecko
Pieszczoszka i jak Laura dzisiaj się zachowuje bo u nas ciąg dalszy marudzenia i już mam dość ....
zaneta mam tak samo jak ty wieczorem szkoda mi iść spać bo tyle mojego odpoczynku
Dziewczyny dobrze że istnieje takie coś jak bb i fb bo tu można się wyżalić i ponarzekać , fajnie mieć wirtualne koleżanki
niezla ta twoja laura 
bo było to płakanie 3 razy takie przez sen niby bo oczu nie otwierała jak posmarowałam dziąsła to szybko spała dalej tak ,że jako tao wyspałyśmy się.As śliczny koszyczek:-).Aluś zdrowiej dziecinko
.Pieszczoszka ta twoja Laura to aparatka;-):-) Amelianka wali po kilka dziennie i ma to gdzieś czy ktoś jest czy nie ma nikogo ostatnio to takie rzadkawe zielonkawe może jednak zęby???
i wiem ,że coś może zrobiła bo zaczyna jojcyć ,a jak akurat jest za bardzo zajęta nie marudzi to się odparza jak zbyt długo z kupalem posiedzi biorę ją na ech bo zaglądać to koszmar to przewijanie ucieka ,kręci się ,wierci
teraz juz profilaktycznie ciagle smaruje tylek bo wole to jak czerwone poslady. Pieszczoszka to jak ty wiesz kiedy Laura idzie na posiedzenie to moze warto juz ja wysadzac na nocnik? tak tylko dla oszczednosci pieluchy?