• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Hej u nas noc lepsza od poprzedniej ale bez rewelacji ...
Pieszczoszka i jak Laura dzisiaj się zachowuje bo u nas ciąg dalszy marudzenia i już mam dość ....
zaneta mam tak samo jak ty wieczorem szkoda mi iść spać bo tyle mojego odpoczynku

Dziewczyny dobrze że istnieje takie coś jak bb i fb bo tu można się wyżalić i ponarzekać , fajnie mieć wirtualne koleżanki :) chociaż przez internet jest jakiś kontakt z dorosłymi istotami ..:) Przygnębia mnie ta zima i ciągłe marudzenie małego , niech już się przebiją te zęby i wróci moje grzeczne dziecko

reklama
kasiula jak sie obudziła przez jakieś 40 min było ok tz była wesoła uśmiechnięta ale po tych 40min znowu diabeł w nią wszedł !!! Strasznie mocno tarła rączką dziąsła i nosek i przy tym okropnie wrzeszczała.Dałam jej czopek przeciwbólowy,wypiła mleko i herbate i teraz śpi...

no i pospała 20 min ;/

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy wasze maluchy tez juz potrzebują prywatności przy robieniu kupki heheh?
Pytam bo Laura jak ma zrobić kupkę idzie np. do ciemnej łazienki i tam sobie siedzi aż skończy i później wychodzi idzie do mnie i wyciąga ręce:P

Piszczoszka moj nie potrzebuje :-D niezla ta twoja laura :)

She biedny stas- oby bylo lepiej!!

Kasiula- cierpliwosci!! ja tez juz swira dostaje siedzac w domu- ostatnie dwa dni wychodze na spacery i jakos mi lepiej.

Suzi- za was ciagle i niezmiennie &&&&&&&& biedny Alus, biedni wy - az mi sie ryczec normalnie chce!!:-(

my bylismy u lekarza bo po tygodniu inhalacji mlodemu ciagle swiszcze- ale moja pediatra osluchala i kazala jeszcze dwa dni inhalowac z lekami a potem juz tylko sola- wg niej jest juz ok i to swiszczy sluz co mu zalega i nie moze go odkaszlnac- wiec daje mu syrob z cebuli- oby juz tak nie gwizdal :-(

Nie wiem czy to zęby czy nie zeby :eek::crazy:bo było to płakanie 3 razy takie przez sen niby bo oczu nie otwierała jak posmarowałam dziąsła to szybko spała dalej tak ,że jako tao wyspałyśmy się.As śliczny koszyczek:-).Aluś zdrowiej dziecinko:tak:.Pieszczoszka ta twoja Laura to aparatka;-):-) Amelianka wali po kilka dziennie i ma to gdzieś czy ktoś jest czy nie ma nikogo ostatnio to takie rzadkawe zielonkawe może jednak zęby???:rofl2: i wiem ,że coś może zrobiła bo zaczyna jojcyć ,a jak akurat jest za bardzo zajęta nie marudzi to się odparza jak zbyt długo z kupalem posiedzi biorę ją na ech bo zaglądać to koszmar to przewijanie ucieka ,kręci się ,wierci

Azula ale ta twoja amelinka to czysty tata :tak: moj tez wali ze 3 kupy dziennie i jak sie nie skapne kiedy nawalil to tylek od razu czerwony- ostatnio chyba przez miesiac walczylam z odparzeniami:szok: teraz juz profilaktycznie ciagle smaruje tylek bo wole to jak czerwone poslady. Pieszczoszka to jak ty wiesz kiedy Laura idzie na posiedzenie to moze warto juz ja wysadzac na nocnik? tak tylko dla oszczednosci pieluchy?:-p

Musze kupić nocik:D
No ja juz zawsze wiem kiedy idzie kupke.Nie zawsze idzie do wc ale np idzie też w kąt pokoju tam sobie np kuca albo siada tak boczkiem :) i cisssnie ostro hehehe ja sie wtedy pytam skonczyłaś ? a ona yyyyyy i mina nie za fajna wtedy wiem,że nie skończyła a jak skończyła to jak pytam czy skończyła uśmiecha sie i wyciąga ręce ;) hehe

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)

Andav - ja też się nieraz zastanawiam co u Pauli - pisałam do niej wieści z porodówki i tak myślę, czy nie napisać smsa co słychać... Elvie też niestety przestała się udzielać a szkoda... W ogóle szkoda, że na się babeczki tak wykruszyły.

Suzi modlitwa za maleństwo

Mój mały dzisiaj stanął raz w łóżeczku - chwiejnie i niepewnie, ale mu się udało. Póki co wyczynu nie powtórzył, więc może przypadkiem mu tylko wyszło. Teraz siedzi i przy szczebelkach majstruje.

justynamika - ja się rozpaskudziłam, bo ostatnie dni mały po raz pierwszy mi się o 10 budził :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry