reklama

Maj 2012

Mi sie wszystkie podobaja jako dzieci bo sa cudne, ale niektore dzieciaczki kocha kamera - ja jestem zaprzeczeniem tej milosci, bo mnie kamera nienawidzi, dlatego doceniam takie zjawisko u innych ludzi, a w tym przypadku dzieciaczkow. Stąd moje okreslenie, ze sa dziećmi jak z reklamy, a nie że tylko niektore sa ladne:)

Fajnie maja teraz dzieci, jak ja bylam mala to nie bylo tylu zdjec. Choc i tak mam troche czarnobialych siebie z malenkosci, pstrykanych przez mojego śp. tatę - sam wywolywal w lazience a my z bratem z zapartym tchem patrzylismy na te czary w plastikowych kuwetach przy swietle czerwonej żarówki...

reklama
Oj tak Flaurka, to są plusy naszych czasów. Ja trochę mam zdjęć z dzieciństwa, mój brat był i jest świetnym fotografem amatorem, a że jest o 15 lat starszy to pstrykal mi fotki.

A ja również lubię robić zdjęcia, tylko musiałabym wymienić aparat na "szybszy" bo mój jakiś zamulony, ale tak to jest z lustrzankami. Czasami chce się uchwycić fajną scenę, ale niestety migawka jest za wolna. A w Galerii zdjęcie reklamowe Ninki.

Annte - ja myslę, że Nina reklamuje super opakowania do paczek sprzedawane w Poczcie Polskiej za jedyne 8,50 per sztuka;))))

Super zdjecie:))) Zapytam szefów, czy nie bierzemy:)))

A tak w ogóle, - to o ile mnie pamiec nie myli to Nina juz po tamtej stronie brzuszka bedac zdobywala laury w konkursach fotograficznych?:)))

Flaurka, ale my pracujemy za bardzo wysokie stawki a PP teraz oszczędza. Ale możesz powiedzieć, że chętnie będziemy negocjować.

Azula, Twoja myszka ma pięknie wykrojone usteczka!

A może zróbmy wybory miss i mistera forum?

Azula - Twoja Gąsienica-Curus (bajeczny nick - zmalpowalam na swojego Gasienica-Synusia:))))) jest na zdjeciach taka bardzo eteryczna - widać, ze to drobna, krucha istotka - i te czorne oczy:)))) Będa chlopaki Wam pod oknami wystawac;:))

Tez lubie galerie, ale nie lubie tego, ze tam sie nie da komentowac, a ja lubie pogadac sobie czasem - stad moje dzisiejsze wtracenie;)

Pewnie mi wyjdzie post pod postem, ale co tam. Moze nie tyle wybory miss i mistera jako takich, ale najfajniejszego zdjecia - czy to ujecie wyjdzie fajne, czy to mina bezbledna, czy moze sytuacja smieszna. Ja od razu mowie, ze swojego potomka zglaszala nie bede, zeby mnie o jakas prywate tu nie posadzano:))) Jak bedzie zainteresowanie to mozemy swtorzyc watek i wkleimy tam zdjecia a potem jakas ankieta. Jest zainteresowanie czy nie chcecie raczej?

reklama
Flaurka ona ma oczy jak burzowe niebo takie ciemno szare ,a w środku jakby błyskawice się czaiły od urodzenia takie ma i oby jej sie nie zmnieniły.:tak:Ucałuj gąsienice -synusiai wyrośnie z niego motyl:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry