• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Witajcie:-)
As&&&&&& choć nie bardzo rozumiem końcowej części Twojej wypowiedzi:zawstydzona/y:
Wszystkim chorującym i wizytującym tez moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pieszczoszka fajne to pudełeczko, taka pierdóla ale sympatyczna:tak::tak:

do kina tez bym sie chetnie wybrała:tak:
Flaurka :-D:-D:-D Cudowny weekend

Kurde nie mam dzis weny:dry:

reklama
Super Suzi że już z Alim lepiej :tak:Pięknie przybiera :tak:

Annte my sobie nic na walentynki nie kupujemy więc kurde za bardzo nie pomogę :sorry2: i też z M spędzimy osobno więc dla mnie dzień jak co dzień :sorry2: a twój R jest dużym romantykiem ?? czy wcale ?? bo jeśli tak to masz duże pole do popisu i właśnie możesz kupić jakąś pierdółke , zrobił jakiś album z waszymi zdjęciami z najleopszymi momentami ,zrobić koszulke z jakimś napisem :) no nie wiem duzo tego ... a jeśli nie jest to już gorzej :P może właśnie lepiej zorganizujcie sobie jakąś kolacyjke , wyjście i małą do babci dajcie;)

Oj dużo piszecie.As czasem można poważniej pogadać ale nie za długo jak sa odmienne zdania dlatego ja uznałm ,że kończę by przez przypadek nie napisać czegoś nie tak lub za dużo.Forum o dzieciach to kupki ,dupki i zupki.:-);-):tak: a czasem sa poważne problemy.Wszystkim z problemami życzę ich rozwiazania:tak:,a chorym zdrówka.Ząbi lekko odpuściło tzn koopka dopiero rano ,brak gorączki za to nocny głód o 2 i nie spanie do 5,a tak to może będzie chwila oddechu.Ja ze starej wiary i walętynek nie obchodzę

Azula to ja chyba tez ze starej daty ;) Walentynki u nas obchodzone codziennie,nie potrzebuja swojego święta,gdzie jest szacunek i milosc dnia powszedniego,czyli u nas w domu.Zresztą ja nie lubię komercji,bo rujnujące prawdziwe znaczenie każdego swieta.I tu widać,jak jestem nieromantyczna.
A ja teraz sobie leze i odpoczywam.Pelno do roboty,zero sil.
Powodzenia chorowitkom.

Melduje ze zyjemy.... inhalujemy sie i nie jest tragicznie- inhalacje pomagaja co mnie cieszy- dojrzewam do zmiany pediatry- chyba od nastepnej choroby-przeziebienia idziemy do kogos innego.

Suzi
jak u was wygladamy te dusznosci u Aliego? mial je non stop czy tylko rano po calej nocy? robilas tez inhalacje z salbutamolem?

Witam, lekko zaorana po zarwanej nocce z nieznanych mi przyczyn. Byłam z Zuzią u lekarza, wreszcie zdrowa. W przyszłym tygodniu mamy alergologa, moze znajdzie sposoób na ten pólroczny katar.
A odebrałam dziis ostatnie wyniki i wygląda na to, ze krztusiec nareszcie opuscił nasz dom (po 6 tygodniach). Jeszcze tylko Kuba skończy wirusowo kasłac i moze uda sie ogłosic okres bezchorobowy

reklama
Dziewczyny źle mniezrozumiałyście ,albo ja źle napisałam .
Chodzi mi o to ,że to ja mam dość czytania o tych wszystkich rzeczach dzieciowych u wszystkich .Tak się składa ,że mam dobrą pamięć i potem o tym wszystkim rozmyślam jak się naczytam .
Przy obecnych problemach w domu i w ogóle nie jest mi to do niczego potrzebne .Muszę po prostu odpocząć trochę od tego typu forum i już .Wystarczy mi to co się dowiedziałam na temat małej wczoraj na basenie od terapeuty i nad tym muszę porozmyślać .
Pewnie musimy zacząć rehabilitacje w wodzie ,ato koszt 120 zł za 30 minut .
Pójdę z torbami ,ale małej pomogę ,bo nie mam innego wyjścia .
Najprawdopodobniej przeniosę się na forum jakieś robótkowe by po prostu przestać myśleć ,bo teraz tylko tego mi trzeba .
Zaglądać do Was będę i pewnie raz dziennie podczytywać też ,ale nie wszystko ,by się nie zaglębiać w wasze bieżące historie .

Jak przetrawię wszystko to być może wrócę do was na dobre ,ale potrzebuję czasu ,by wszystko przetrawić po swojemu i poszukać rozwiązania.
ja naprawdę nic do was nie mam ,i wszystkie was lubię ,choć może czasami jestem zadziorna :-p
Czasami po prostu trzeba coś zmienić ,żeby nie zwariować .

Chorowitkom zdrówka
potrzebującym kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry