reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2012

Ok,to ja otwarcie mowie...w czerwcu o ile sie plany nie zmienia bede w PL,w wiekszosci w Warszawie,ale nie tylko.Nie wiem czy bedziemy jechac przez Niemcy,czy Czechy.Samochodem,czy samolotem.Nie wiem nic,oprocz tego ze mojej mamie naleza sie wakacje z nami ;-) Chyba,ze S straci prace,ale to tylko gdybanie i do kwietnia sie nie martwie.
Pieszczoszka nie ma konkretnej daty,ani na kolor oczu ani na wlosow.Pozyjesz,zobaczysz.Aha...ja np.przyjezdzajac do Wloch naturalnie sloncem rozjasnilam moje wlosy o 2 tony.Wiec z kasztanowych wlosow przeszlam do sredniego blondu:sorry:
Jak wytlumaczyc 10msc dziecku,ze jak widzi aparat to ma sie nie usmiechac?:-):-):-)

reklama
fiore - Krzyś jak widzi aparat to choćby ryczał łzami jak grochy to od razu uśmiech na tą zapłakaną buźkę mu wychodzi :-D

Amelka - :*:*:*:*:*:*:* na 9 m-cy

Anik. chcialam zdjecie zrobic i porownac do mojej V (btw.i tak i tak sa identyczni w tym samym okresie czasu).Tylko,ze moja V to zawsze taka powazna sie robila,a tu zrobilam 30zdjec i Leo wszedzie rozchichany :-D
Amelka :ò*

Anik. bo V to lodowa dama od zawsze,nie na raczki,zadnych przytulaskow,od niedawna zaczel troche czulosci.Ale czulosc u niej to buzka w policzek i poklepanie mnie po plecach :sorry:Za to Leo,aniol.Tyle czulosci,zawsze usmiech na buzce,po prostu slodycz sama w sobie.
A...i tak kocham ich tak samo.Zabki moje slodkie!

Fiore no co Ty przecież jak dzieć się uśmiecha jest taki słodki zwłaszcza Leo z tymi swoimi włoskami ma się uśmiechać ja tak chcę:-):tak::-D.Nie wiem czy i kiedy oduczę gąsienice -córuś spać ze soba bo owszem zasypia u siebie i śpi pół nocy potem chce jeść ją karmię i ona już nie chce spać u siebie tylko ze mną ,a rano jak się budzi mówi mama ,śpiewa lalala i puszcza całucki tak cmoka do mnie ja ją wycałuję i ona znów cmoka i po prostu żal m,i z tego zrezygnować:-D.Ponoć fajne zoo we Wrocku jest z motylarnią ale mnie nie stać na razie na taka wyprawę w Chorzowie ostatnio marnawo było 2 lata temu nie było żyraf ,moich ulubionych fok i z niedźwiedzi też o wiele mniej.Ale chętnie się z wami spotkam w zoo brać dużo prowiantu ,pampków i uśmiechu i szykować się co by się jeti azuli nie wystraszyć:-);-):tak::eek:

reklama
Ślicznie uśmiechnięta :)

Krzyś boi się piłki :eek: jak ostatnio Maciek dał mu taką dmuchaną do zabawy, normalnych rozmiarów to się rozpłakał :eek: może trzeba zrobić podchody po raz drugi, może już mu przeszło :eek::eek:

Do góry